Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Orme makineleri kac para?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Örme makineleri kaç para?​

“Endüstri Makineleri > Tekstil & Ayakkabı”
Türü | İlan Başlığı | Fiyat
Örgü Makinesi | 10 feyn kroşe örme makinası | 300.000 TL
Örgü Makinesi | KANSAİ KROŞETA MAKİNASI SÜS DİKİŞ VE DİYER ÇEŞİTLER | 12.500 TL
Örgü Makinesi | Örme Makinası – Pilotelli | € 17.500
Örgü Makinesi | Unitex Yuvarlak Örgü Makinesi – Circular Knitting Machine | $ 154.000

Örgü makinesi nasıl çalışır?​

Örülen örgü makinenin silindiri içinden aşağı çekilir ve iplikler makineleri çardak dediğimiz sistemden yukarıdan silindire verilir. Yuvarlak örme makineleri triko yani düz örme makinelerine göre çok daha hızlı çalışır. Dakikadaki devir sayısı 20 ila 35 arasındadır.

Örgü Makinesi Operatörü nedir?​

Örgü Makinesi Operatörü nedir?
İmalatı yapılacak olan triko ürünlerinin, desinatörler tarafından hazırlanan örneğe bağlı kalarak, talep edilen renk ve ölçülerde bilgisayarlı örme makinesiyle parçalar halinde (kol, gövde, sırt, yaka vb.) örülmesi işini yapan kişidir.

Örgü operatörü ne iş yapar?​

Sorumluluğunda olan kısımlarda üretim, makine, usta ve işçiler hakkında, düzenleme, uygulatma ve denetleme ile görevleri yerine getirme işlemlerini kendi başına ve belli bir süre içerisinde yapma bilgi becerisine sahip nitelikli kişidir.

Örme kumaş üretim makinaları nelerdir?​

ÖRME TEKNİKLERİNE GÖRE YUVARLAK ÖRME MAKİNELERİ
- Tek Plaka Yuvarlak Örme Makineleri.
- Çift Plaka Ribana Yuvarlak Örme Makineleri.
- Çift Plaka İnterlok Yuvarlak Örme Makineleri.
- Tek Silindirli Yuvarlak Çorap Örme Makineleri.
- Çift Silindirli Yuvarlak Çorap Örme Makineleri.

İş makine operatörü ne iş yapar?​

İş makine operatörü ne iş yapar?
Makine operatörü; üretim tesislerindeki makineleri ayarlayıp, çalıştırarak üretim döngüsünü başlatmakla sorumludur. Makine ve ekipmanların uygun şekilde işletildiğinden, üretimin güvenlik ve kalite standartlarına bağlı şekilde gerçekleştiğinden emin olmak için çalışır.

Örgü makineleri farklı türlerde ve fiyat aralıklarında satılmaktadır. Aşağıda örme makineleriyle ilgili bilgiler verilmiştir:

- 10 feyn kroşe örme makinası: 300.000 TL
- KANSAİ KROŞETA MAKİNASI SÜS DİKİŞ VE DİYER ÇEŞİTLER: 12.500 TL
- Örme Makinası – Pilotelli: €17.500
- Unitex Yuvarlak Örgü Makinesi – Circular Knitting Machine: $154.000

Örgü makinesi, örgü ipliklerini silindir içinden aşağı çekerek çalışır. İplikler makinelerin üst kısmındaki çardak sisteminden silindire verilir. Yuvarlak örme makineleri düz örme makinelerine göre daha hızlı çalışır ve dakikadaki devir sayısı genellikle 20 ila 35 arasındadır.

Örgü makinesi operatörü, triko ürünlerinin bilgisayarlı örme makinesiyle örülmesi işini yapar. Desinatörler tarafından hazırlanan örneğe bağlı olarak, belirlenen renk ve ölçülerde parçaların örülmesinden sorumludur. Örgü operatörü, üretim sürecini planlama, uygulama ve denetleme konularında bilgi ve beceriye sahip nitelikli bir kişidir.

Örme kumaş üretim makineleri arasında şunlar yer alır:
- Tek Plaka Yuvarlak Örme Makineleri
- Çift Plaka Ribana Yuvarlak Örme Makineleri
- Çift Plaka İnterlok Yuvarlak Örme Makineleri
- Tek Silindirli Yuvarlak Çorap Örme Makineleri
- Çift Silindirli Yuvarlak Çorap Örme Makineleri

İş makine operatörü ise üretim tesislerinde makinelerin ayarlanmasından başlatılmasına ve çalıştırılmasına kadar işletme sürecinden sorumlu kişidir. Üretimin güvenlik ve kalite standartlarına uygun şekilde gerçekleşmesini sağlamak için çalışır.

Geri