- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Orjinal bıttım sabunu nasıl olur?
Doğal bıttım sabunu koyu renkli olarak öne çıkar. Renk detayını göz önünde bulundurarak sabunun doğallığını tespit edebilirsiniz. Aynı zamanda köpürme kısmında da belirli farklılıklar vardır. Kendine has özel bir kokusu olan organik bıttım sabunundaki köpürmeler baloncuk şeklinde gelişmez.Güvenilir bıttım sabunu nereden alınır?
Bıttım sabunu cilt bakım ürünü satan mağazalardan ve aktarlardan temin edilebilir. Bu sabunu online satış mağazalarından tekli ve set olarak sipariş etmek de mümkün.Bıttım sabunu ne kadar sürede etki eder?
Saçların beyazlamasını yavaşlatmaya yardımcıdır. Eğer hafif kırlaşmaya başlamış saçlarınız varsa, bıttım sabununu kullanarak 7 ile 8 ay arası bir sürede saçlarınızın eski rengine kavuştuğunu görebilirsiniz. Bu etki için de sık olarak kullanılmalıdır.
Bıttım sabunu saç dökülmesine iyi gelir mi?
Bıttım sabunu saç dökülmesini tamamen durdurur bıttım sabunu kullanarak saçlarınızı geri kazanabilirsiniz. Bıttım sabunu kepek oluşumunu tamamen yok eder. Beyazlaşmış saçlar için kullanıldığında 7-8 ay içerisinde doğal güç vererek eski rengini alır. Saç derisindeki bakteriler tamamen yok eder.
Kaliteli bıttım sabunu ne renk olur?
Hakiki bıttım sabunun rengi deminde bahsettiğimiz gibi koyu yeşildir.Bıttım sabunu kaç günde bir?
Bıttım sabununu düzenli kullanmaya mümkün olduğunca özen göstermede fayda var 1 gün bıttım sabunu kullanıp 2. gün şampuan kullanmayınız. Saçlarınızı her gün yıkamayın bıttım sabunuyla yıkadıktan sonra 2 gün yıkamayın çünkü saçlar bıttım yağıyla beslenirler.Bıttım sabunu yüze günde kaç kez kullanılır?
En az haftada iki ya da üç kez kullanılması gereken bıttım sabunu hızlı bir şekilde etkisini göstermeye başlar. Bıttım sabununu yüz için iki ay boyunca düzenli kullanmak önemlidir.
Orjinal bıttım sabunu hangi renktir?
Hakiki bıttım sabunun rengi deminde bahsettiğimiz gibi koyu yeşildir. Bir daha söylememizde yarar var bu sabun kurudukça açık yeşil rengini alabilmektedir.