AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Orhan Olmez Sen Yoksan Hikayemde Yok şarkısı sozleri

haberci

Yeni Üye
Sen Yoksan Hikayemde Yok şarkısı
Sen Yoksan Hikayemde Yok sozleri orhan olmez
Orhan olmez Sen Yoksan Hikayemde Yok 2019
Orhan olmez Sen Yoksan Hikayemde Yok sozu sozleri
yaşadığım onca şey var
soyleyecek hic bir şey yok
belki cok sey gordum amma
anlatmaya hic gerek yok
yoklugun boşlugunu dolduracak takatım yok
sensizliği kabullenmek mumkun ama niyetim yok
sanki tek carem senmişsin sen yoksan dermanım yok
icimdeki kahramanın kudreti cok amacı yok
sen yoksan hikayemde yok
konuş desen bile hic cumlem yok
cok sey yaşadım cok şey başardım
sanki başarının bile sensiz tadı yok

"Sen Yoksan Hikayemde Yok" şarkısının sözleri gerçekten derin duyguları ifade ediyor. Orhan Ölmez'in bu şarkısı, sevgilisinin yokluğunda hissettiği boşluğu ve kederi anlatıyor. Sözlerindeki acı ve özlem oldukça etkileyici.

"Yaşadığım onca şey var, söyleyecek hiçbir şey yok" dizeleri, hayatın getirdiği deneyimlerin ağırlığını ve sevgilisinin yokluğunda kelimelerin yetersiz geldiğini vurguluyor.

"Sensizliği kabullenmek mümkün ama niyetim yok" cümlesi, sevgilisinin olmadığı bir dünyayı kabul etse de aslında buna razı olmadığını ve onun varlığının önemine vurgu yapıyor.

"Sanki tek çarem sensin, sen yoksan dermanım yok" sözü, sevgilisinin onun için ne kadar değerli olduğunu ve onun yokluğunda içindeki boşluğu dolduracak hiçbir şeyin olmadığını ifade ediyor.

"Konuş desen bile hiç cümlem yok" dizesi, duyguların o kadar derin olduğunu ve sevgilisinin yokluğunda ne söylese boş olduğunu anlatıyor.

"Cok şey yaşadım, cok şey başardım, sanki başarının bile sensiz tadı yok" dizeleri ise, başarıların ve deneyimlerin sevgilinin yokluğunda eksik ve tat vermediğini anlatıyor.

Bu sözlerle "Sen Yoksan Hikayemde Yok" şarkısı, sevgilinin özlemiyle dolu bir hikayeyi dinleyiciye aktarıyor.