AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ordum kart HES kodu nasil yuklenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ordum kart HES kodu nasıl yüklenir?​

Bu sistemle temaslı vatandaşların ulaşım kartları, izolasyon süreleri boyunca otomatik askıya alınacak. NASIL EŞLEŞTİRİLİR? Hayat Eve Sığar ya da e-Devlet uygulamalarından almış olduğunuz HES kodundan sonra https://hes.ordu.bel.tr web sitesine gidiniz. Sırasıyla HES kodunuzu, T.C.

Banka kartına HES kodu nasıl yüklenir?​

TC kimlik numaranızı ve HES kodunuzu girdikten sonra yapmanız gereken tek şey, Ulaşım Kartı numarası istenen yere 16 haneli kredi kartı numaranızı yazmanız. Üç kutucuğu da doldurduktan sonra TANIMLA seçeneğine basıyorsunuz ve temassız kredi kartınıza HES kodunuzu tanımlamış oluyorsunuz.
Karta HES kodu nasıl tanımlanır?
İstanbulkartınıza HES kodu eklemek için öncelikle ‘https://kisisellestirme.istanbulkart. istanbul/’ adresine girmeniz gerekiyor. Ardından İstanbulkart’ınızla HES kodunuzu eşleştirmek için gerekli bilgileri doldurarak eşleştirme işlemi tamamlanıyor.
Ordum kart nasıl yüklenir?
Kartınızın kullanım geçmişini inceleyebileceğiniz Ordum Kart uygulamasında, online bakiye yükleme özelliğini kullanarak dolum yapabilirsiniz. Online yükleme yapmak istemiyorsanız, en yakın dolum bayilerini de yine uygulama üzerinden görüntüleyebilmeniz mümkün.

HES kodu neden geçersiz olur?​

Eğer telefon numaranız ile HES kodunuz eşleşmezse kod geçersiz sayılıyor. Bu yüzden yakınlarınız için kod alırken SMS yöntemi kullanmaya özen göstermelisiniz. Tüm yurt içi uçuşlarda geçerli olan kodlar üzerinden yolcunun sağlık durumu seyahatten önce kontrol ediliyor.

Banka kartına HES kodu tanımlanır mı?​

Her bir kart için sadece bir HES Kodu kaydedilebilir. Aynı HES Kodu ile farklı kartlar kaydedilemez.
Kocaeli otobüslerde banka kartı geçiyor mu?
Kocaeli’nde toplu taşıma araçlarını kullananlar, artık bozuk para ya da biletle uğraşmadan, Temassız Mastercard kredi / banka kartlarını veya cep telefonlarını bilet okuyucusuna yaklaştırarak ödemelerini yapabilecekler.
Yeni HES kodu nasıl alınır?
HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. Kimlik Numarası, T.C. Kimlik Seri Numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılır ve 2023’e SMS atılır. Kısa bir sürede cevap gelecektir.

HES kodunun süresi dolunca ne yapılır?​

Mevcut olan HES kodunuzun geçerlilik süresi sonlandıysa, HES Kodu uygulaması üzerinden, yeniden kod temin edebilirsiniz. Ayrıca HES kodunuzun geçerli olmaması, iletişim bilgilerinizin eksik veya hatalı olması, doğum tarihi vb. kişisel bilgilerinizdeki hatalar nedeniyle seyahatinize izin verilmeyebilir.

Süresiz HES kodu nasıl güncellenir?​

2) Uygulamayı açıp Hes Kodlarım kısmına giriyoruz Page 2 3) Ekranın altında yer alan “Yeni kod ekle” kısmına tıklıyoruz Page 3 4) Açılan sayfada “Süresiz” seçeneğini seçip, Ekranın altında yer alan “Devam” kısmına tıklıyoruz. Daha Sonra Oluşacak Süresiz Hes Kodumuzu, kaydediyoruz.

Geri