AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ordu Universitesi hangi ilcede?

Editör

Yeni Üye

Ordu Üniversitesi hangi ilcede?​

Ordu Üniversitesi, 2006 yılında Ordu şehir merkezi cumhuriyet mahallesinde 190 dönümlük alanda kurulmuştur.

Ordu Üniversitesi merkeze ne kadar uzak?​

Ordu – Giresun karayolunun Turnasuyu mevkiinde bulunan Ordu Üniversitesi Kampüsü’nün şehir merkezine uzaklığı 7 km’dir. Ulaşım Dolmuş araçları ile ortalama 15 dakikada sağlanmaktadır.

Ordu Üniversitesi Bölümleri Nerede?​

Ordu Üniversitesi Bölümleri Nerede?
Yerleşkeler
- Cumhuriyet Yerleşkesi.
- Güzelyalı Yerleşkesi.
- Akyazı Yerleşkesi.
- Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu.
- Ünye Yerleşkeleri.
- Fatsa Yerleşkesi.

Ordu hangi üniversiteler var?​

Ordu hangi üniversiteler var?
Ordu ÜniversitesiOrdu / ÜniversitesiOrdu Üniversitesi, Türkiye Bakanlar Kurulu’nun 2006 yılı içerisinde aldığı bir kararla bağlı olduğu OMÜ ve KTÜ’den ayrılarak Ordu ilinde açılan üniversite. Vikipedi

Ordu Üniversitesi Eğitim Fakültesi kampüste mi?​

Sınıf Öğretmenliği Bölümü, Ordu Üniversitesi Cumhuriyet kampüsü içerisinde Eğitim ve Öğretimini sürdürmektedir.

Ordu Üniversitesinde toplam kaç öğrenci var?​

17 Mart 2006 tarihinde kurulan Ordu Üniversitesi; 3 enstitü, 12 fakülte, 2 yüksekokul ve 10 meslek yüksekokulunda 791 akademik ve 656 idari personeli; lisansüstü, lisans ve ön lisansta 17 bine yaklaşan öğrencisi ile eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Istanbul ordu arası arabayla kaç saat?​

Istanbul ordu arası arabayla kaç saat?
İSTANBUL ORDU ARASI KAÇ KM VE KAÇ SAAT
KARAYOLU İLE YOLCULUKLARDA MESAFE | 887 KM
KARAYOLUYLA ORTALAMA HIZ İLE YOLCULUK SÜRESİ | 9 SAAT 53 DAKİKA
HAVAYOLUYLA (UÇAKLA) YOLCULUK SÜRESİ | 1 SAAT 29 DAKİKA
UÇUS MESAFESİ | 748 KM

Orduda hangi bölümler var?​

Orduda hangi bölümler var?
ORDU ÜNİVERSİTESİ’ndeki Tüm Lisans Programları (Alfabetik Sırada)
- Bahçe Bitkileri. (Ziraat Fakültesi) SAY.
- Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği.
- Bitki Koruma.
- Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri.
- Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği.
- Denizcilik İşletmeleri Yönetimi.
- Diş Hekimliği.
- Fen Bilgisi Öğretmenliği.

Ordu Üniversitesi Eğitim Fakültesi hangi bölümler var?​

İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ

Ordu’da hangi bölümler var?​

Diş Hekimliği Fakültesi. Diş Hekimliği Fakültesi.

Ordu’da kaç üniversite var?​

Ordu’da kaç üniversite var?
Ordu Üniversiteler
- ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ – GENEL SEKRETERLİK.
- ULUBEY MESLEK YÜKSEKOKULU – ORDU ÜNİVERSİTESİ
- ORDU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ
- FATSA MESLEK YÜKSEKOKULU – ORDU ÜNİVERSİTESİ
- AKKUŞ MESLEK YÜKSEK OKULU – ORDU ÜNİVERSİTESİ
- FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ – ORDU ÜNİVERSİTESİ

Ordu Üniversitesi Nasıl Bir üniversite?​

Ordu Üniversitesi Nasıl Bir üniversite?
Karadeniz Bölgesinde yeni bir anlayışla evrensel bir üniversite şekilleniyor. 10 Fakülte 3 yüksekokul, 10 meslek yüksekokulu ve 3 enstitü ile birlikte farklı alanlarda alternatifler sunuyor. Akademik olgunluk gençliğin enerjisi ile bütünleşiyor. Kariyerimi belirlerken tercih edeceğim bölümlerde çeşitlilik sunuyor.

Ordu Üniversitesi kaç kişilik?​

Bu bağlamda Üniversitemize verilen 2020 yılı YKS kontenjanları ile birlikte ön lisans ve lisans programlarında toplamda 4 bin 30 yeni öğrencinin dahil olması ve bu sayının yabancı uyruklu, dikey geçiş ve lisansüstü öğrencileri ile 5 binin üzerine çıkması beklenmektedir.

Merhaba! Ordu Üniversitesi'nin bulunduğu ilçe Ordu şehir merkezi cumhuriyet mahallesidir. Üniversitenin şehir merkezine olan uzaklığı ise 7 km'dir ve ulaşımı dolmuş araçları ile ortalama 15 dakikada sağlanmaktadır. Ordu Üniversitesi'nin farklı yerleşkeleri bulunmaktadır: Cumhuriyet, Güzelyalı, Akyazı, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Ünye ve Fatsa yerleşkeleri.

Ordu Üniversitesi 2006 yılında kurulmuş olup, 3 enstitü, 12 fakülte, 2 yüksekokul ve 10 meslek yüksekokulu bulunmaktadır. Üniversitede 791 akademik ve 656 idari personel ile birlikte lisansüstü, lisans ve ön lisans düzeyinde 17 bine yaklaşan öğrenci eğitim görmektedir.

İstanbul ile Ordu arası karayoluyla 887 km mesafedir ve bu yolculuk yaklaşık 9 saat 53 dakika sürmektedir. Havayoluyla (uçakla) seyahat edildiğinde ise yolculuk süresi 1 saat 29 dakika olup, uçuş mesafesi 748 km'dir.

Ordu'da bulunan Ordu Üniversitesi'nde çeşitli bölümler yer almaktadır. Bazı bölümler arasında Bahçe Bitkileri, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği, Bitki Koruma, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği, Fen Bilgisi Öğretmenliği gibi programlar bulunmaktadır.

Ordu Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümü yer almaktadır. Ayrıca Diş Hekimliği Fakültesi de Ordu'da bulunan bir diğer bölümdür.

Ordu'da toplamda farklı üniversite ve yüksekokullar bulunmaktadır. Ordu Üniversitesi'nin yanı sıra Ulubey Meslek Yüksekokulu, Fatsa Meslek Yüksekokulu, Akkuş Meslek Yüksekokulu gibi birimler de şehirde eğitim vermektedir.

Ordu Üniversitesi, gençliğin enerjisi ve akademik olgunluğun bir araya geldiği, farklı alanlarda alternatifler sunan bir üniversitedir. 10 fakülte, 3 yüksekokul, 10 meslek yüksekokulu ve 3 enstitü ile çeşitli bölümlerde eğitim imkanı sunmaktadır.

2020 yılı YKS kontenjanlarına göre Ordu Üniversitesi'nde ön lisans ve lisans programlarında toplam 4 bin 30 yeni öğrencinin dahil olması beklenmektedir. Bu sayının yabancı uyruklu, dikey geçiş ve lisansüstü öğrencilerle birlikte 5 binin üzerine çıkması öngörülmektedir.

Geri