AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ordu Tip akredite mi?

Editör

Yeni Üye

Ordu Tıp akredite mi?​

Tıp Fakültesi TEPDAD tarafından akredite edilmiş midir? Fakültemiz akredite değildir.

Ordu Tıp Fakültesi Hastanesi ne zaman açılacak?​

Dr. Ali Akdoğan, tıp fakültesi öğrencilerinin eğitim alacağı morfoloji binası ile şehir hastanesini 2023 Mayıs ayında birlikte açmayı hedeflediklerini söyledi.

Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı kimdir?​

Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı kimdir?
Yönetim Kurulu Üyeleri
Prof. Dr. Ali AKDOĞAN Rektör
Prof. Dr. Niyazi TAŞÇI Tıp Fakültesi Dekan V. (Rektör Yardımcısı) | Prof. Dr. Tahsin TONKAZ Senato Seçili Üyesi (Rektör Yardımcısı)
Prof. Dr. Varol ÇANAKÇI Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı | Prof. Dr. Sadık KILIÇ Eğitim Fakültesi Dekan V.

Orhan Baş kimdir?​

Orhan Baş kimdir?
Ulusal dergilerde 28 makalesi, 64 yurtiçi, 30 yurt dışı poster bildirisi ve beş adet kitap bölüm yazarlığı bulunmaktadır. Alanında altı adet yüksek lisans ve bir adet doktora tez danışmanlığı yürütmüştür. Başlıca eser olarak indekslerde taranan ilk isim makalelerden bazıları aşağıdadır.

Ordu şehir hastanesi ne zaman açılacak?​

Hastanenin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor. Proje için bu yıl 157 milyon 273 bin 23 TL bütçe ayrıldı.

Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi ne zaman açıldı?​

Hastanemiz 1967’deSSK Dispanseri olarak açılmış.1982 yılında SSK Hastanesi olarak hizmet vermeye başlamıştır.2005 yılında Sağlık Bakanlığına devrolan Hastanemiz Ordu Boztepe Devlet hastanesi olarak halen hizmet vermekte iken 2010 yılı aralık ayından itibaren SAĞLIK BAKANLIĞI -ORDU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ARAŞTIRMA …

ODÜ nerede?​

ODÜ nerede?
Ordu Üniversitesi 125 devlet üniversitesi arasında 42’nci sırada yer alırken Karadeniz bölgesinde bulunan üniversiteler arasında 1’inci sıraya yerleşti.

Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi kaç puan?​

Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi kaç puan?
Uşak Üniversitesi 2020-2021 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları
Üniversite Adı | Bölüm | Taban Puanı
UŞAK ÜNİVERSİTESİ (Devlet) | Tıp | 495,32386
UŞAK ÜNİVERSİTESİ (Devlet) | Diş Hekimliği | 479,65601
UŞAK ÜNİVERSİTESİ (Devlet) | İlköğretim Matematik Öğretmenliği | 411,94067
UŞAK ÜNİVERSİTESİ (Devlet) | Özel Eğitim Öğretmenliği | 393,71583
Rize’de Tıp Fakültesi var mı?​
Anasayfa | Recep Tayyip Erdogan Üniversitesi – Tıp Fakültesi.

Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında verilen bilgilere göre:

1. Tıp Fakültesi TEPDAD tarafından akredite edilmemiştir.
2. Tıp Fakültesi Hastanesi ile morfoloji binası 2023 Mayıs ayında açılmayı hedeflemektedir.
3. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi TAŞÇI'dır.
4. Ordu şehir hastanesinin 2023 yılında hizmete açılması planlanmaktadır.
5. Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi, 1982 yılında SSK Hastanesi olarak hizmet vermeye başlamış ve 2010 yılında Sağlık Bakanlığı'na devredilmiştir.
6. Ordu Üniversitesi, Karadeniz bölgesinde en ön sıralarda yer alan bir devlet üniversitesidir.

Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi ise 2020-2021 döneminde Tıp bölümü için 495,32386 taban puanı ile öğrenci kabul etmiştir.

Rize'de ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesi bulunmaktadır.

Geri