AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Oracle in kurucusu kimdir?

Editör

Yeni Üye

Oracle ın kurucusu kimdir?​

Larry EllisonBob MinerEd OatesOracle/Kurucuları

Oracle şirketi ne iş yapar?​

Oracle 1977 senesinde Amerika’nın Kaliforniya şehrinde kurulmuş olan bir yazılım şirketidir. Oracle ilişkisel olan veri tabanı yönetim sistemini ifade etmektedir. Bir başka deyiş ile veri tabanı yazılım programı şeklinde de isimlendirilebilmektedir.

Larry Ellison nasıl zengin oldu?​

Larry Ellison nasıl zengin oldu?
Larry Ellison, benzer şekilde eski bir Oracle yöneticisi olan Evan Goldberg’in yönetim yazılımı girişimi olan NetSuite firmasına da 1998 yılında 125 milyon dolar yatırım yaptı. Şirket şu an 4 milyar dolar değerinde ve Ellison’a kazandırmaya devam ediyor. 90’lardaki dot-com balonundan tek kâr kişi de Ellison olabilir.

Larry Ellison üniversite okudu mu?​

Chicago Üniversitesi1964–1966University of Illinois at Urbana-Champaign1962–1964Eugene Field Elementary School1958South ShoreLarry Ellison/Eğitim

Larry Ellison nereli?​

Bronx, New York, ABDLarry Ellison / Doğum yeri

Oracle ne şirketi?​

Oracle ne şirketi?
Oracle, Microsoft’un ardından dünyanın en büyük ikinci yazılım şirketidir. 120.000’i aşkın çalışanı, 380.000’den fazla müşterisi ile 145 ülkede faaliyet göstermektedir.
Larry Ellison neyin sahibi?​
Lawrence Joseph Ellison (d. 17 Ağustos 1944; Lower East Side, Manhattan), veritabanı yazılımı firması Oracle’ın kurucusu ve CEO’su dolar milyarderi iş adamı.
Larry Ellison nerede doğdu?​

Larry Ellison hangi bölüm mezunu?​

Larry Ellison hangi bölüm mezunu?
South Shore High School’dan mezun olduktan sonra 1962-1964 yıllarında University of Illinois at Urbana-Champaign’da Bilgisayar Tasarımcılığı bölümünde okurken anne dediği teyzesi ölünce okuldan ayrıldı. 1964- 1966 yıllarında da Chicago Üniversitesinde okudu.

Larry Ellison nerede yaşıyor?​

Lükse oldukça düşkün olan Larry Ellison, 2017 baharında Malibu Beach’te bulunan Milyarderler plajı olarak bilinen bölgedeki ev için tam 48 milyon dolar ödedi. Larry Ellison’un ilk aldığı ev ise San Francisco’nun milyonerler mekanı Pacific Heights bölgesinde 1988 yılında 3.9 milyon dolar ödeyerek aldığı bir evdir.

Larry Ellison ne okudu?​

Oracle'ın kurucusu Larry Ellison'dır. Larry Ellison, Oracle şirketini 1977 yılında Kaliforniya'da kurmuştur. Aynı zamanda Oracle'ın kurucuları arasında Bob Miner ve Ed Oates bulunmaktadır.

Oracle şirketi, ilişkisel veritabanı yönetim sistemleri geliştirmekte ve sunmaktadır. Yani Oracle, veritabanı yazılım programları üzerine faaliyet gösteren bir yazılım şirketidir.

Larry Ellison'ın servetinin kaynağı ise Oracle'ın yanı sıra diğer yatırımları da bulunmaktadır. Örneğin, eski bir Oracle yöneticisi olan Evan Goldberg'in NetSuite firmasına yatırım yapması Larry Ellison'ın zenginlik yolunda attığı adımlardan biridir.

Larry Ellison, Chicago Üniversitesi ve University of Illinois at Urbana-Champaign gibi okullarda eğitim almıştır. Bronx, New York doğumlu olan Larry Ellison, Oracle'ın yanı sıra diğer girişimleriyle de tanınmaktadır.

Oracle, Microsoft'un ardından dünyanın en büyük ikinci yazılım şirketidir. 120 binden fazla çalışanı ve 380 binden fazla müşterisi ile 145 ülkede faaliyet göstermektedir. Larry Ellison ise Oracle'ın kurucusu ve CEO'su olarak şirketin önemli bir figürüdür.

Larry Ellison, gençlik yıllarında eğitim hayatına devam etmiş ve Bilgisayar Tasarımcılığı gibi alanlarda okullarda eğitim almıştır. Hayatının çeşitli dönemlerinde farklı okullarda eğitim gören Ellison, başarılı bir iş adamı ve girişimcidir.

Son olarak, Larry Ellison'un yaşamakta olduğu yerler arasında Malibu Beach ve San Francisco gibi lüks bölgeler bulunmaktadır. Lükse düşkün olan Ellison, servetini yatırımlarına ve yaşam tarzına yansıtan biri olarak bilinmektedir.

Geri