AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Opr Dr Banu Kucukpolat kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Opr Dr Banu Küçükpolat kimdir?​

Banu Küçükpolat, 1979 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlkokulu tamamlamasının ardından ortaokul ve liseyi Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Lisesi’nde bitirdi. Dr. Küçükpolat, 1998 yılında Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce bölümüne başladı ve 2004 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanını aldı.

Banu Kucukpolat kac yasinda?​

BANU KÜÇÜKPOLAT’IN HAYAT HİKAYESİ 1979 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Banu Küçükpolat aslen Edirnelidir. 2021 yılı itibarıyla 42 yaşındadır. Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Lisesi’nden mezun oldu.
Banu Küçükpolat nereli?
1979 yılında İstanbul’da doğan, ilkokulu bitirdikten sonra ortaokul ve liseyi Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Lisesi’nde bitiren Küçükpolat 1998 yılında Yeditepe Tıp Fakültesi İngilizce bölümüne başladı.
Seda Sayan’ın programındaki doktoru kimdir?
Star TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’ programına Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Banu Küçükpolat katıldı.

Banu Küçük Kimdir?​

1972 Yılında Ankara’da dünyaya geldim. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi İstanbul’da tamamlayarak, 1989 Üniversite Seçme ve Yerleştirme Sınavında, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp fakültesini kazandım. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden 1995 yılında dereceyle mezun oldum.

Banu Küçükpolat nereden mezun?​

İlkokulu bitirdikten sonra ortaokul ve liseyi Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Lisesi’nde bitirdim.1998 yılında Yeditepe Tıp Fakültesi İngilizce bölümüne başladım.7 yıllık Tıp eğitimimi 2004 yılında tamamladım. 2005 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon bölümünü kazandım.
Dr Banu Küçükpolat hangi hastanede?
2014 yılında Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı oldu. Bahçelievler Devlet Hastanesinde 2 yıl uzman doktor olarak görev yaptı. Dr. Küçükpolat, hekimliğe Bahçeşehir’de açmış olduğu muayenehanesinde devam etmektedir.
Banu Küçükpolat nerede çalışıyor?

Dr Banu Küçükpolat hangi hastanede çalışıyor?​

2008 yılında Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi bölümünde asistan doktor olarak göreve başladı. 2014 yılında Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı oldu. Bahçelievler Devlet Hastanesinde 2 yıl uzman doktor olarak görev yapan Küçükpolat, hekimliğe Bahçeşehirde açtığı muayenehanede devam ediyor.

Dr Banu Küçükpolat nerede çalışıyor?​

Bahçelievler Devlet Hastanesinde 2 yıl uzman doktor olarak görev yaptı. Dr. Küçükpolat, hekimliğe Bahçeşehir’de açmış olduğu muayenehanesinde devam etmektedir.
Banu Küçükpolat hangi hastanede çalışıyor?
Banu Küçükpolat Hangi üniversite mezunu?
Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Banu Küçükpolat İstanbul’da anesteziyoloji ve reanimasyon alanında ihtisasını gerçekleştirdi. Bahçeşehir’de özel bir muayenehanede hizmet veriyor. Seda Sayan’ın programında dansıyla gündeme oturan Banu Küçükpolat tartışma konusu haline geldi.

Geri