- Konu Yazar
Oppo Reno 2z Kaç Tl? sorusu, bu popüler akıllı telefonun Türkiye’deki fiyatını merak edenler için önemlidir. Oppo Reno 2z, etkileyici özelliklere sahip bir cihazdır. 6.53 inçlik büyük bir ekranı vardır ve AMOLED teknolojisi sayesinde canlı ve net görüntüler sunar. MediaTek Helio P90 işlemcisi, yüksek performans sağlar ve 8GB RAM ile akıcı bir deneyim sunar. 128GB dahili depolama alanı, kullanıcılara geniş bir alan sunar. Ayrıca, dört arka kameraya sahip olan Oppo Reno 2z, 48MP ana kamera ile yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilir. Bu cihazın Türkiye’deki fiyatı ise 2.500 TL civarında olduğu tahmin edilmektedir.
İçindekiler
Oppo Reno 2z Kaç TL?
Oppo Reno 2z’nin fiyatı, Türkiye’de çeşitli satış noktalarında değişiklik gösterebilir. Ancak genellikle Oppo resmi web sitesi, yetkili satıcılar ve elektronik mağazalarında bulunabilir. Oppo Reno 2z’nin fiyatını öğrenmek için bu kaynakları kontrol etmek önemlidir.
Oppo Reno 2z’nin Özellikleri Nelerdir?
Oppo Reno 2z, 6.53 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekran, 48 MP dörtlü arka kamera sistemi, 16 MP pop-up ön kamera, 4000 mAh batarya, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca, MediaTek Helio P90 işlemci, Android 9.0 Pie işletim sistemi ve VOOC 3.0 hızlı şarj desteği gibi özellikler de bulunmaktadır.
Oppo Reno 2z Hangi Renk Seçeneklerine Sahiptir?
Oppo Reno 2z, Luminous Black ve Sky White olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunmaktadır. Bu renkler, Oppo Reno 2z’nin şık ve göz alıcı tasarımını tamamlamaktadır.
Oppo Reno 2z’nin Pil Ömrü Nasıldır?
Oppo Reno 2z, 4000 mAh bataryası sayesinde uzun bir pil ömrü sunar. Tipik kullanımda, Oppo Reno 2z’nin pilinin bir gün boyunca dayanması mümkündür. Ayrıca, VOOC 3.0 hızlı şarj desteği sayesinde pilin hızlı bir şekilde şarj edilebilmesi de avantaj sağlar.
Oppo Reno 2z’nin Kamerası Ne Kadar İyi?
Oppo Reno 2z, 48 MP dörtlü arka kamera sistemi ve 16 MP pop-up ön kamera ile yüksek kaliteli fotoğraf ve videolar çekme imkanı sunar. AI destekli kameralar, çeşitli çekim modları ve özellikleriyle kullanıcılara geniş bir yaratıcılık alanı sağlar. Ayrıca, gece modu ve ultra geniş açı gibi özellikler de fotoğraf deneyimini geliştirir.
Oppo Reno 2z’nin Ekranı Kaç İnçtir?
Oppo Reno 2z’nin ekranı 6.53 inç büyüklüğündedir. Bu büyük ekran, kullanıcılara geniş bir görüntüleme alanı sunar ve oyun oynarken, video izlerken veya çoklu görevler yaparken daha fazla keyif sağlar.
Oppo Reno 2z’de Parmak İzi Okuyucu Var mı?
Evet, Oppo Reno 2z’nin ekran altı optik parmak izi okuyucusu bulunmaktadır. Bu özellik, kullanıcının telefonunu hızlı ve güvenli bir şekilde açmasını sağlar.
Oppo Reno 2z’nin İşletim Sistemi Hangisidir?
Oppo Reno 2z, Android 9.0 Pie işletim sistemi ile çalışır. Bu işletim sistemi, kullanıcılara gelişmiş özellikler, hızlı performans ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunar.
Oppo Reno 2z’nin Depolama Alanı Ne Kadar?
Oppo Reno 2z, 128 GB dahili depolama alanı sunar. Bu alan, kullanıcılara fotoğraflar, videolar, uygulamalar ve diğer dosyalar için geniş bir depolama alanı sağlar. Ayrıca, microSD kart desteği sayesinde depolama alanı daha da genişletilebilir.
Oppo Reno 2z’nin RAM Kapasitesi Kaç GB?
Oppo Reno 2z, 8 GB RAM’e sahiptir. Bu RAM kapasitesi, hızlı ve akıcı bir çoklu görev deneyimi sağlar. Uygulamalar arasında geçiş yaparken, oyun oynarken veya çoklu görevler yaparken daha iyi performans elde edilir.
Oppo Reno 2z’nin İşlemcisi Hangisidir?
Oppo Reno 2z, MediaTek Helio P90 işlemci ile güçlendirilmiştir. Bu işlemci, yüksek performans, enerji verimliliği ve hızlı işlem süreleri sunar. Oyun oynarken veya yoğun görevler yaparken daha iyi bir performans elde etmek için idealdir.
Oppo Reno 2z’nin Ağırlığı Ne Kadardır?
Oppo Reno 2z’nin ağırlığı yaklaşık olarak 195 gramdır. Bu, kullanıcıların telefonu rahatlıkla taşımasını sağlar ve günlük kullanımda kolaylık sağlar.
Oppo Reno 2z’nin Boyutları Nedir?
Oppo Reno 2z’nin boyutları yaklaşık olarak 161.8 x 75.8 x 8.7 mm’dir. Bu kompakt boyutlar, telefonun elde rahat bir şekilde kullanılmasını sağlar ve taşınabilirlik açısından avantaj sağlar.
Oppo Reno 2z’nin Su Geçirmezlik Özelliği Var mı?
Hayır, Oppo Reno 2z’nin su geçirmezlik özelliği bulunmamaktadır. Bu nedenle suya veya nemli ortamlara maruz kalmaktan kaçınmak önemlidir.
Oppo Reno 2z’nin 5G Desteği Var mı?
Hayır, Oppo Reno 2z’nin 5G desteği bulunmamaktadır. Ancak, 4G LTE ağlarında yüksek hızlı internet bağlantısı sağlar ve kullanıcılara hızlı veri indirme ve yükleme imkanı sunar.
Oppo Reno 2z’nin Ekranı Corning Gorilla Glass ile Korunuyor mu?
Evet, Oppo Reno 2z’nin ekranı Corning Gorilla Glass 5 ile korunmaktadır. Bu, ekranın çizilmelere ve darbelere karşı daha dayanıklı olmasını sağlar.
Oppo Reno 2z’nin Hafıza Kartı Desteği Var mı?
Evet, Oppo Reno 2z microSD kart desteği sunmaktadır. Bu sayede kullanıcılar depolama alanını genişletebilir ve daha fazla fotoğraf, video veya dosya saklayabilir.
Oppo Reno 2z’nin Bataryası Çıkarılabilir mi?
Hayır, Oppo Reno 2z’nin bataryası çıkarılamaz. Batarya, cihazın içine entegre edilmiştir ve kullanıcılar tarafından değiştirilemez.
Oppo Reno 2z’nin Kablosuz Şarj Desteği Var mı?
Hayır, Oppo Reno 2z’nin kablosuz şarj desteği bulunmamaktadır. Ancak, VOOC 3.0 hızlı şarj desteği sayesinde pilin hızlı bir şekilde şarj edilebilmesi mümkündür.
Oppo Reno 2z Hangi İşletim Sistemine Sahiptir?
Oppo Reno 2z, Android 9.0 Pie işletim sistemi ile çalışır. Bu işletim sistemi, kullanıcılara gelişmiş özellikler, hızlı performans ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunar.
Oppo Reno 2z Kaç Tl?
Oppo Reno 2z Kaç Tl? |
Oppo Reno 2z, Türkiye’de 2.999 TL fiyatıyla satışa sunulmuştur. |
Oppo Reno 2z’nin 6.53 inç Full HD+ ekranı bulunmaktadır. |
Telefon, MediaTek Helio P90 işlemci ve 8 GB RAM ile güçlendirilmiştir. |
Oppo Reno 2z’nin 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP dörtlü arka kamerası vardır. |
Telefonun 4.000 mAh bataryası hızlı şarj özelliği ile desteklenmektedir. |
Oppo Reno 2z, 128 GB dahili depolama alanı sunmaktadır.
Telefonun ekranında Corning Gorilla Glass 5 koruma bulunmaktadır.
Oppo Reno 2z, Android 9.0 (Pie) işletim sistemiyle çalışmaktadır.
Telefonun ön kamerası 16 MP çözünürlüğe sahiptir.
Oppo Reno 2z, 3D kavisli cam arka panel ile şık bir tasarıma sahiptir.