AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Opera Mini İcin Yardım

SoruCevap

Yeni Üye
Opera Mini İcin Yardım edermisiniz lutfen teşekkurler şimdiden faydalı bilgileriniz icin emeğinize sağlık

Cevap: Opera Mini İcin Yardım

Opera Mini Kurulumu

Opera Mini'yi indirebilmeniz icin, telefonunuzdan Internet'e bağlanabilmelisiniz Telefonlar Internet'e bir erişim noktası kullanarak bağlanır ve coğu telefon onceden yapılandırılmış bir WAP veya Internet erişim noktası ile birlikte gelir

Eğer telefonunuzda yapılandırılmuş bir WAP veya Internet erişim noktası yoksa lutfen servis sağlayıcınıza başvurun

Tarayıcı genelde telefonunuzun Programlar listesinde bulunur Bunu calıştırın

İndirme bağlantısını etkinleştirin ve onaylama tuşuyla indirme işlemine başlayın Coğu telefonda joystick'e veya gezinme tuşunun ortasına basmak onaylama işlemini yapacaktır

Telefonunuzdaki bildirimleri takip ederek kurulumu tamamlayın

Opera Mini kurulduktan sonra, size Opera Mini'yi calıştırmak isteyip istemediğiniz sorulacaktır Eğer calışmasını istemiyorsanız, daha sonra telefonunuzun menusunden Opera Mini'yi calıştırabilirsiniz

Opera Mini'yi Kaldırma

Opera Mini'yi kaldırmak icin telefonunuzun uygulama yoneticisini kullanın Eğer telefonunuzun mevcut WAP tarayıcısını kullanmak isterseniz, telefonunuzu yeniden yapılandırmanız gerekebileceğini unutmayın Bir WAP profilini nasıl yapılandırabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi icin servis sağlayıcınızla goruşun

Geri