- Konu Yazar
Opel Astra k kasa en full modeli hangisi?
son zamlardan sonra en dolu olan excellence modeli ve sunroof, kış paketi, navigasyonla benzinli modeli bile 100.000 lira olan araba. dizeli de yaklaşık 110.000 lira oluyor. 2016 yılın otomobili seçildi.Opel Astra hangi kasa olduğunu nasıl anlarız?
Opel Astra hangi kasa olduğunu nasıl anlarız?Opel modelleri kasa tiplerine göre harflerle tanımlanırlar. Örneğin h kasa astra 2005 ile 2009 yılları arasında üretilen kasalar anlamına gelmektedir. 2009’da değişen kasa üzerine yeni modeller J kasa astra olarak tanımlanmıştır. Yani kısacası üretim yıllarına göre harf kodları almaktadırlar.
Opel Astra kaç paketi var?
Opel Astra kaç paketi var?Opel Astra Sedan Donanım Paketleri Edition, Edition Plus, Design, Sport ve Elite olmak üzere beş donanım paketi ile satışa sunulan Astra Sedan, ailesinin en çok satan modellerinden bir tanesi.
Opel Corsa 1.4 Enjoy mu Essentia mı?
Opel markası 2016 model Corsa’da 1.4 litre hacimli benzinli motorla beraber 90 beygir gücü sunuyor….2016 Opel Corsa 1.4 Essentia vs Enjoy Karşılaştırma!| Opel Corsa 1.4 Essentia | Opel Corsa 1.4 Enjoy
Azami Hız | 170 | 170
Yakıt Tüketimi
Şehir İçi Tüketim | 8.0 lt | 8.0 lt
Şehir Dışı Tüketim | 4.9 lt | 4.9 lt
Opel Astra k kasa ne zaman çıktı?
Opel Astra k kasa ne zaman çıktı?Opel Astra K (2015-…): 2015 yılında Frankfurt Otomobil Tanıtım Fuarı’nda tanıtımı yapılan Astra K, Opel Astra’nın son modeli olarak kendinden önceki modellere göre daha dinamik ve keskin hatlara kavuşmuş bir model.
Opel Astra kış paketi nedir?
Opel Astra kış paketi nedir?Yeni Opel Astra fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz. Kış Paketi 1 : Ön koltuk ısıtması ve Direksiyon simidi ısıtması özelliklerini içermektedir. Kış Paketi 2 : Kış paketi 1 özelliklerine ilave olarak Arka koltuk ısıtması ve Arka koltuklar için 2 adet USB girişi özelliklerini içermektedir.
1.2 Opel Astra HB 145 HP harika ve benzin tasarruflu. dizel düşünüyorsanız sportif görünüme aldanmayın araç ekonomi aracıdır ama kesenin ağzını açarım derseniz 1,6 180hp ve 1.4 140hp turbo benzinli motoru olanlar son derece tatminkardır. Kullanışlı bir araç çok rahat ve güzel bir araç..
Astra F kasa ne demek?
Astra F kasa ne demek?Astra F, ilk olarak 1991 yılında piyasaya çıktı. Opel; Kadett E’nin isim varisi olarak, halihazırdaki Vauxhall’un Kadett D ve E modelerinde kullandığı Astra ismini kullanmaya karar verdi. Astra F; 3 veya 5 kapılı hatchback, sedan ve karavan adıyla da anılan station wagon kasa alternatifleriyle piyasaya sunuldu.
Opel Vectra en dolu paketi hangisi?
Opel Vectra en dolu paketi hangisi?En Full donanımdan en baza CDX – CD – GLS – GL olarak gider GLS tek motor seçenkli CDX full oluyor CD de sis farı gövde rengi kapı kolları klima var GLS yi yukarda belirttim GL baz donanım 1.6 100hp motor ile tek airbag ve klima mevcut..
Opel Vectra A Kasa Nasıl bir araba?
vectra a kasa güzel araçtır.konforludur. 1.8 motorları pek tutulmadı opel’in.yanlış hatırlamıyorsam 125 beygir gücündedir. onun yerine arkadaşında dediği gibi 2.0 alırsanız çok daha iyi olur güzel bir LPG ile. 2 yıl kullandım. 100 Bg 148 nm tork(1.6 atmosferik araç için süper) 1065 kilo.Ecotec motor kime ait?
Ecotec motor kime ait?General Motors, küçük hacimden yüksek güç elde edilecek Ecotec motorları piyasaya çıkarıyor. General Motors, küçük hacimden yüksek güç elde edilecek motor ailesini üretim bandından çıkarıyor. Üç silindirli ve dört silindirli toplamda 11 adet olan yeni Ecotec motor ailesi gün yüzüne çıktı.