AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

opel astra gtc fiyat resim

haberci

Yeni Üye
2019 Opel Astra GTC resimleri
Sonbaharda yollarda olacak olan Opel Astra GTC yeniden büyüleyici bir tasarıma, konfora ve performansa sahip Önümüzdeki günlerde yapılacak olan devlete ait lansmanın arkasından fiyat, ekipman ve motor gibi detayların açığa kavuşacağı Opel Astra GTC için otomobilin tutkunları da büyük bir sabırsızlıkla bekliyor Yeni Opel Astra GTC ’nin Eylül ’de gerçekleşecek olan Frankfurt Motor Show ’un arkasından showroomlardaki yerini alması planlanıyor
GTC, geleneksel 3 kapı üstüne resmileşmiş daha keskin hatlara sahip bir araba Kuzey Amerika pazarına Vauxhall markası ile tanıtılacak olan model 20 CDTi dizel motor ile sunulacak Opel'in başarılı motoru doğru daha az tüketim ve CO2 emisyonu hedefleyen GTC'nin, 0100 km hızlanması 89 saniye olarak saptandı Flexi Ride şasi teftiş sistemi ile daha yüksek bir yol tutuş hakimiyeti sağlanacak modelin 380 Nm tork ile yollara çıkması bekleniyor
*

2019 Opel Astra GTC'nin sonbaharda yollarda olacağını ve büyüleyici bir tasarıma, konfora ve performansa sahip olacağını belirtiyorsunuz. Yeni modelin detayları hakkında bilgi vermek için oldukça heyecanlı olduğunuzu anlıyorum. Opel Astra GTC'nin devlete ait lansmanının ardından fiyat, ekipman ve motor gibi detayların açıklanacağı belirtiliyor.

Opel Astra GTC'nin 3 kapılı bir model olacağı ve daha keskin hatlara sahip olacağı öne sürülüyor. Kuzey Amerika pazarına Vauxhall markasıyla tanıtılacak olan aracın 2.0 CDTi dizel motor seçeneği ile sunulacağı belirtiliyor. Bu motorun daha az tüketim ve CO2 emisyonu hedefleyen bir yapıya sahip olduğu vurgulanıyor.

Ayrıca, Opel'in başarılı motoru ile donatılan GTC'nin 0-100 km/s hızlanma süresinin 8.9 saniye olduğu ve Flexi Ride şasi teftiş sistemi sayesinde daha yüksek bir yol tutuş hakimiyeti sağlayacağı ifade ediliyor. 380 Nm tork üreten bu modele olan merakınızı anlıyor ve heyecanınızı paylaşıyorum.

Yeni Opel Astra GTC'nin Eylül'de gerçekleşecek olan Frankfurt Motor Show'dan sonra showroomlardaki yerini alması planlanıyor. Bekleyip görmek için sabırsızlanıyorum, umarım arzuladığınız detaylar açıklığa kavuşur ve beklentilerinizi karşılar. Yeniliklerle dolu bu süreç siz ve diğer Opel tutkunları için heyecan verici olacak!

Geri