AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Opalescence dis macunu beyazlatiyor mu?

Editör

Yeni Üye

Opalescence diş macunu beyazlatıyor mu?​

Opalescence ürünleri içerisindeki aktif bileşenler dişlerinize penetre olur, diş içerisinde her yere ulaşarak dişlerinizi içeriden renklendiren molekülleri bularak onları parçalar, lekeleri uzaklaştırır ve gülüşünüzü beyazlatır.

Opalescence zararlı mı?​

Günde birkaç kez ve her gün kullanıma uygun derecede güvenlidir. Ferah Nane aromalıdır. Göz kamaştırıcı gülümsemenizi bir kez elde ettiğinizde, onun ışıltısını korumak size bağlıdır. Opalescence Beyazlatıcı Diş Macunu sağlıklı, ışıltılı ve beyaz bir gülüşü korumak için mükemmeldir.

Opalescence ev tipi beyazlatma nasıl kullanılır?​

Opalescence ev tipi beyazlatma nasıl kullanılır?
Opalescence ev tipi beyazlatma jeli çeşitli seçenekler arayan kişiler için idealdir….
- Adım. Plağı Doldurun. Azı dişlerine kadar plağın ön yüzeyine jeli aralıksız bir şekilde sıkın.
- Adım. Plağı takın. Plağı ağzınıza takın ve hafif dokunuşlar ile onu dişlerinize adapte edin.
- Adım. Plağı çıkarın ve dişlerinizi fırçalayın.
- Adım.

Opalescence beyazlatıcı diş macunu ne işe yarar?​

Opalescence beyazlatıcı diş macunu ne işe yarar?
Opalescence Beyazlatıcı Diş Macunu ile dişlerinizi fırçalamak size ışıldayan, beyaz gülüşünüzü korumanıza sağlar. Diğer beyazlatıcı diş macunlarına göre aşındırma oranı çok daha azdır, bu da her gün ve uzun süreli kullanıma uygun derecede güvenli olmasını sağlar.

Opalescence kimyasal mı?​

Ürün, nane ağırlıklı bir tada sahip. Ama mentol oranı rahatsız edici boyutta değil, güzel bir ferahlık sağlıyor. SLS içermesine rağmen neredeyse hiç köpürmüyor. Çok sayıda kimyasal içeriğe sahip, bu haliyle doğal içerik arayanların pek hoşuna gitmeyecek bir ürün.

Opalescence diş macunu günde kaç kez kullanılır?​

Nasıl Kullanılmalı: Diş macunundan bir miktar fırçaya alarak kısa ve nazik hareketlerle en az 2 dakika uygulayın. Daha sonra su ile ağzınızı çalkalayın. Öneri: Etkili sonuç için sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa uygulayın.

Whiteness beyazlatma nasıl kullanılır?​

Whiteness beyazlatma nasıl kullanılır?
özel hazırlanmış plaklara, dişlerin vestibül yüzeylerine gelecek şekilde , az miktarda jel sıkılır. plak ağıza oturtulur. Taşan jel nemli pamukla temizlenir. •bu şekilde jel 2-4 saat ağızda tutulur.

Opalescence go nasıl kullanılır?​

Opalescence go nasıl kullanılır?
Opalescence Go over-the-counter (tezgah üstü) beyazlatma ürünlerine profesyonel bir alternatiftir….
- Adım. Ambalajından çıkarın.
- Adım. Plağı arkın üzerinde ortalayın.
- Adım. Hafifçe içinize çekin veya yutkunun.
- Adım. Dıştaki plağı çıkarın.
- Adım. Tekrar içinize çekin veya yutkunun.
- Adım. 60-90 dakika kadar kullanın.
- Adım.

Opalescence diş macununun beyazlatıcı etkiye sahip olduğunu belirtmek isterim. Ürünün içerisindeki aktif bileşenler dişlerinize nüfuz eder, dişlerinizi içeriden beyazlatan molekülleri hedef alarak lekeleri giderir ve gülüşünüzü beyazlatmaya yardımcı olur.

Opalescence diş macununun zararlı olup olmadığı konusu ise düzenli ve uygun kullanıldığında genellikle güvenli olduğunu göstermektedir. Diş macunu ferah nane aromalıdır ve beyazlatıcı özelliğiyle sağlıklı, parlak ve beyaz bir gülüş için idealdir.

Opalescence ev tipi beyazlatma jelinin kullanımı hakkında bilgi verdiğiniz bölümde ise doğru adımların takip edilmesi gerektiği anlatılmaktadır. Plağın doldurulması, takılması ve dişlerin fırçalanması gibi aşamalarla evde beyazlatma işlemi sağlanmaktadır.

Opalescence beyazlatıcı diş macununun ise dişleri beyazlatmanın yanı sıra parlak ve ışıldayan bir gülüşü korumaya yardımcı olduğunu belirtmek önemlidir.

Ürünün kimyasal içeriklere sahip olduğu, nane ağırlıklı bir tada sahip olduğu ve bazı kullanıcıların doğal içerik arayanlara hitap etmeyebileceğini belirttiğiniz kısımda ise ürünün özellikleri hakkında ek bilgiler verilmiştir.

Opalescence diş macununun günde en az 2 defa sabah ve akşam olmak üzere kullanılması önerilmektedir. Bu şekilde düzenli kullanımın etkili sonuçlar sağlayabileceği belirtilmektedir.

Son olarak, Whiteness beyazlatma ve Opalescence Go ürünleriyle ilgili kullanım talimatlarına da yer verilmiştir. Bu ürünlerin nasıl kullanılması gerektiği adım adım açıklanmıştır.

Geri