AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Onur Tuna Röportaj onur tuna fotoları

haberci

Yeni Üye
Iftihar Tuna Görüşme
Çekime oldukça sıcacık bir kıyafetle geldiniz, günlük hayatta stiliniz için tercihleriniz de bu doğrultuda mı?
Genelde haftanın 56 günü çalışıyorum dolayısıyla olabildiğince dar giyinmeye özen gösteriyorum Ancak özel bir gün veya davete katıldığımda oraya yakışır bir şekilde giyinmeye de gayret ederim Mesela eğer kendime yakıştırıyorsam özel bir davette işaret bir parça giymekten çekinmem
Son zamanlarda kadınlar tarafından yoğun bir ilgiye maruz kalıyorsunuz Onlarla aranız nasıldır?
Kadınlarla aram iyidir Aralarından benim için özel olacak olan kadının bazı toplumsal tabulardan temizlenmiş şekilde, tüm özgüveniyle kendini sunabilecek cümlelere sahip olması benim ilgimi çekebilir Kadın bana aleyhinde birincil başta nasıl seviyeliyse ben de ona aleyhinde seviyeliyimdir, dolayısıyla bu seviyenin içinde yalnızca bakışlarından bunu çıkarmam imkansız O kadının, o bakışları anlamlandırıp benim kafama kakması lüzumlu ancak ben de o kadından elektrik alayım Ben kadınlarda, biz erkekleri harekete geçirecek böyle bir özgüven olması gerektiğini düşünüyorum
'Kadından elektrik almalıyım'
Peki kadınların ilgisi her zaman üzerinizde miydi?
Evet, ortaokuldayken üstteki sınıftaki kızlar teneffüslerde beni sıkıştırıp öperlerdi Annem okulda eğitmen olduğu için onun yanına gidip “Ne hoş çocuk doğurmuşsun Ne tatlı bir çocuk Keşke benimle benzer yaşta olsa gibi espriler yaparlardı Sanırım ben çocukluğumdan bu yanlamasına kadınların ilgisiyle birlikte büyüdüm
Hayatınızdaki bayan nasıl özelliklere sahip olmalı?
“Sarışın olmalı, esmer olmalı, dudakları şöyle olmalı vb gibi kafamda çizilmiş bir kadın portresi yok O anda aklımda kişinin yüzü, elleri, fiziği ve genel tam olarak bende görsel olarak yarattığı bir seziş oluşuyor Bu adlandırılacak bir şey yok zaman zaman insanın yüzündeki orantısızlık, acayip bir insan ya da kalemle çizilmiş gibi bir bayan da hoş gelebiliyor gözüme Doğrusu kafamda hayal ettiğim net bir kadın portresi yok Bir kadının yüzüne baktığımda elektrik alabiliyorsam, o bayan benim için hayatımda olabilecek güzelliktedir Kaldı fakat kadınlar zaten başlıca güzeldir
“Jön olarak anılmak kibir verici
Sizin için ‘yeni jön ’ diyorlar, bu, kariyerinin başında olan biri için nasıl bir motivasyon?
Görsel bir iş yaptığım için insanlardan hoş övgüler alıyorum Jön kavramının içeriğinde de zaten bu özelliklere sahip edinmek var; boylu boslu almak mesela ilk aklıma gelenlerden biri Öteki jönlerin aralarında bu dek kısa sürede anılmak açıkçası benim için gurur verici fiziksel olarak buna uygunsam ve şu lahza yaşam verdiğim ‘Sıraç ’ karakterinin özellikleri sebebiyle ahali beni oraya koyuyorlarsa bu inanılmaz bir şey Umarım bundan daha sonra yapacağım işlerde daha da iyi övgülerle karşılaşırım
Şu sıralar en çok neye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz?
Hoş soru; setimiz tatile girdikten sonradan derhal ailemin yanına Çanakkale ’ye gitmeyi çok istiyorum Ailemle her şey hakkında konuşabiliyorum ve şu sıralar kendimle alakalı en fazla da onların görüşlerine ihtiyacım var
Röportajlarınızda özel hayatınıza dair pek konuşmuyorsunuz
genellikle bir ilişkiye; geçmişte yaşadığım veya gelecekte yaşayacağım ilişkilere manzara açım hakkında, aşk hakkında, sevgi hakkında, insan olmak hakkında söylenecek ne varsa her şeyi söyleyebilirim Özel hayata müdahale etmek iyi bir şey yok Neticede millet bu ülkede sevdikleri kadına ast gözle bakıldı diye adam vuruyorlar Lakin bizim özel hayatımızı istedikleri gibi deşifre etme özgürlüklerine de sahipler Ben bunu adil bulmuyorum, o yüzden de özel hayatım hakkında detay belirlemek istemiyorum
“Ruh sağlığımız için izole ederiz kendimizi
Görünür olma hali işimin getirisi, sokakta insanların ilgisi alakası da beni hoşnut ediyor lakin bundan başka işin şu kısmı var; her insan güne aynı uyanamayabiliyor, bu da bir reel Şunun anlaşılması gerektiğine inanıyorum Bir meslekte senelerini harcamış insanları oturup izlediğimde onların izole hayat yaşamalarının sebebi ‘çok artistler ve kaçıyorlar ’ durumu değil, yalnızca ruh sağlıklarının bozulmaması için kendilerini izole etmeleri
“AŞKI ÇILGIN BATMIŞ SOKAKLARDA YAŞAMAYI SEVİYORUM
Mesela aşkı deli doymuş sokaklarda yaşamayı seviyorum Kimseyi umursamadan sevdiğim insana dokunabilmek, kimseyi umursamadan sevdiğim insana içimden geçenleri bildirmek istiyorum Başbaşa kaldığımızda da sevdiğim insanın yanında bağırabilmek, saçmalayabilmek istiyorum
onur tuna foto
*

Merhaba! Onur Tuna'nın röportajından alıntılarla ilgili yorum ve düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

Onur Tuna'nın stil tercihlerine dair söyledikleri, günlük yaşamında dar kıyafetler tercih etmesini ve özel günlerde daha özenli giyinmeyi sevdiğini gösteriyor. Her ortama uygun giyinmeye önem vermesi, kişisel bakımına önem verdiğini ve dış görünüşüne özen gösterdiğini gösteriyor.

Kadınlarla ilişkilerinde seviyeli iletişime, kadınların özgüvenli olmalarına ve karşısındaki kişiye saygı göstermelerine önem verdiğini belirtiyor. Bu tutum, insanların birbirine karşı anlayışlı ve saygılı olması gerektiği konusundaki değerlerini yansıtıyor.

Onur Tuna'nın, kadınlardan beklentilerini ele alırken yüzeysel özelliklere değil, içsel çekim ve karşılıklı enerjiye vurgu yapması dikkat çekici. Dış görünüşten ziyade karşılıklı iletişim ve bağlantıya önem vermesi, ilişkilerinde derinlik aradığını gösteriyor.

Görünürlüğünün işinin bir gereği olduğunu dile getirirken, aynı zamanda ruh sağlığının korunması için zaman zaman izole olmayı tercih ettiğini belirtiyor. Bu durum, kişisel sınırlarını koruma ve içsel dengeyi sağlama ihtiyacını vurguluyor.

Aşkı ve duygularını özgürce ifade etme özlemini paylaşması, içsel duygusal zenginliğe ve samimiyete verdiği önemi gösteriyor. Kendini ifade etme özgürlüğü ve duygularını paylaşma isteği, insan ilişkilerinde açık ve dürüst iletişimin önemini vurguluyor.

Üstteki alıntılardan da anlaşıldığı üzere, Onur Tuna'nın röportajında kendi değerleri, tutum ve düşüncelerine dair samimi ve açık bir şekilde paylaşımda bulunduğunu görmekteyiz. Bu açıdan, işini ve ilişkilerini nasıl şekillendirdiğine dair ilginç bir bakış açısı sunuyor.

Geri