- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Onur Kaplan Kimdir Hayatı?
Mersin’de dünyaya gelen Onur Kaplan, Ekonomi bölümü okumak için gittiği Ukrayna’da yıllar sonra asıl ekonomiyi tekrar Mersin’e dönerek bulmuştur. Evli ve bir çocuk babasıdır. 6 adet ürün bulundu. 6 adet ürün bulundu.Medeniyet Tasavvuru Okulu kime ait?
Medeniyet Tasavvuru Okulu kurucusu Yusuf Kaplan: MTO’yu akıl, kalp ve ruhu harekete geçirmek için kurduk.MTO ücretli mi?
Medeniyet Tasavvuru Okulu ücretli olmayıp, aidiyetin sağlanabilmesi adına talebelerden temsili olarak dönemlik 100 TL bağış alınmaktadır.
MTO ya kimler başvurabilir?
MEDENIYET TASAVVURU OKULU Okuma Listesini okuma ve Dersleri düzenli takip etme sözü veren herkes MTO HAZIRLIK’ a başvuru yapabilir.
Onur Kaplan Kimdir ekşi sözlük?
anoreksi müzik grubunun vokalisti. leage of legends oyuncusu, katatonia ve dark tranquillity hayranı.MTO da hangi dersler var?
Online DerslerMTO amacı nedir?
MTO, Yani Medeniyet Tasavvuru Okulu. Yusuf Kaplan: “Hedefimiz, MTO’yu ilim fikir ve sanat hayatının kalbi, merkezi haline getirmek ve iki asırdır yaşanılan medeniyet krizini aşacak köklü fikriyat ortaya koyacak öncü kuşak yetiştirmek” diyor.
Medeniyet Tasavvuru okulu kayıt ne zaman?
Medeniyet Tasavvuru Okulu yeni dönem kayıtları 8 Şubat 2021 tarihinde başlıyor! 8-14 Şubat tarihinde başvuruların alınacağı, 15-19 Şubat tarihlerinde ise kayıtların kabul edileceği Medeniyet Tasavvurları Okuluna başvuru şartı ise “100 Kitap Listesi”nden 10 kitabı okumuş olmak…
Medeniyet Tasavvuru Okulu, İZÜ İpekyolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi ve ADAM işbirliğinde hazırlanmış olup 2019 – 2020 Güz dönemi ile birlikte eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan bir eğitim projesidir.
Medeniyet Tasavvuru okulu nedir?
Talebenin bütün sorunlarıyla ilgilenen, Kardeşlik ruhunu tesis eden, Herkesi birbirine bağlayıp, tanıştıran, kardeş kılan, dertlerine ortak olan, güzel bir yardımlaşma, dayanışma, paylaşma ve kardeşlik modeli geliştiren, umut kıvılcımı olan bir okul.
MTO başvuruları ne zaman?
MTO kayıt 2021 ne zaman?
MTO başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
Başvuru sonuçları sabah 12.00’de SMS ve mail yoluyla bildirilecek.MTO dersleri saat kaçta?
MTO’da derslerimiz Pazartesi başlayacak… Saat 00.01’de ilk günün derslerini ve haftalık dersleri buradan sizlerle paylaşacağım…