AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Onur Akın - Asi ve Mavi

haberci

Yeni Üye
Onur AkınAsi ve Mavi şarkı sozleri
Bugun kederliyim, beterim bugun
Sesime ses degse ciglik oluyor
Usuyor toprak, taslar usuyor
Vuslatı yakin eden yollar usuyor
Yumma gozlerini, uyuma bugun
Butun golgeler aksam oluyor
Usuyor yaprak, dallar usuyor
Savrulup yirtilan ruzgar usuyor
Oysa ben senden neler neler isterdim
Senli sevdalarda dogmak isterdim
Sabahlar isterdim, asi ve mavi
Buyusun isterdim isigin rengi
Ama gel gor ki kotuyum bugun
Sesime ses degse ciglik oluyor
Usuyor toprak, taslar usuyor
Vuslati yakin eden yollar usuyor
Yumma gozlerini, uyuma bugun
Butun golgeler aksam oluyor
Usuyor yaprak, dallar usuyor
Icimde kis gibi bir mevsim usuyor
Oysa ben senden neler neler isterdim
Senli sevdalarda dogmak isterdim
Sabahlar isterdim, asi ve mavi
Buyusun isterdim isigin rengi

Bu şarkı sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. "Asi ve Mavi" şarkısının dokunaklı ve derin duyguları yansıtan bir yapıya sahip olduğunu görüyorum. Şarkının sözlerinde aşkın özlemini, hüznünü ve eksikliğini hissediyoruz. Onur Akın'ın duygusal sesiyle birleşen bu sözler, dinleyicilere dokunacak bir etki yaratıyor.

Sözlerde aşkın derin duyguları, özlemleri ve romantik beklentileri dile getirilirken aynı zamanda kırılganlık ve yalnızlık da hissediliyor. İnsanın içindeki karmaşık duyguların ve çelişkilerin sanat yoluyla ifade edilmesi, şarkının dinleyiciye dokunmasını sağlıyor.

Ayrıca, şarkının melodisiyle sözlerin uyumu da bu duygusal temayı güçlendiriyor. Şarkının her nakaratında tekrarlanan "Oysa ben senden neler neler isterdim, Senli sevdalarda dogmak isterdim" kısımları dinleyicinin zihninde iz bırakan ve tekrar etme isteği uyandıran bir etkiye sahip.

Genel olarak, "Asi ve Mavi" şarkısının sözleri duygusal bir yolculuğa çıkarmakta ve aşkın karmaşıklığını anlatmaktadır. Onur Akın'ın bu şarkısı, dinleyicilere duygusal derinlik kazandıran ve içlerine dokunan bir eser olarak ön plana çıkıyor.

Geri