AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Onun arabasi var ne zaman cikti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Onun arabası var ne zaman çıktı?​

Kaynaksız içerik itiraz konusu olabilir ve kaldırılabilir. Araba, Mustafa Sandal’ın 1999 yılında çıkardığı bir albümdür. Mustafa Sandal, Sony Türkiye’den gelen teklifi değerlendirdi. 11 Ocak 2000 tarihinde Araba albümünü single ile birlikte dokuz Avrupa ülkesinde piyasaya sürdü.
Onun arabası var kim söylüyor?
Onun arabası var ( Mustafa Sandal ) – YouTube.
Mustafa Sandal Beni Ağlatma şarkısını kime yazdı?
Defne Samyeli, Mustafa Sandal hakkında “Beni Ağlatma” isimli kitabında yazdıkları nedeniyle şikayetçi olmuş, ünlü şarkıcı hakkında hakaret suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Mustafa Sandal şu an kaç yaşında?​

52 yaşında (11 Ocak 1970)Mustafa Sandal / Yaş
Niloya anlamı ne demek?
Niloya ismini mutluluktan almaktadır. Annesi kızının isminin Nil olmasını babası ise oya olmasını istemiştir. Dedesi her ikisininde istediği olsun der ve adını Niloya koyar.
Kız Seni Alan Yaşadı kaç yılında çıktı?
Gölgede Aynı, 1996 çıkışlı Mustafa Sandal’ın 2. albümüdür.
“Araba şarkısı ilk olarak Sibel Alaş için yani o söylesin diye yazıldı. Adam albümü için çalışıyorduk ve kafamda ‘Arabayı Sibel okuyacak’ demiştim. Ali Eyüboğlu’nun peki “Arabayı Tarkan için mi yazdın, bu yıllardır dilden dolaşan bir efsane” sorusuna Sandal; “hiç alakası yok” cevabını verdi.
Mustafa Sandal Araba ne zaman çıktı?
24 Haziran 1999Araba / Çıkış tarihi
Mustafa Sandal Pazara Kadar Değil şarkısını kime yazdı?
pazara kadar şarkısı 31 mayıs 2002 tarihinde yayınlanan “kop” albümünün çıkış şarkısıdır. mustafa bey ve tuba hanım 2003 yılının başlarında hala birlikteydi. daha da bombası şarkıyı da mustafa sandal yapmadı, söz ve müziği yalçın polat’a aittir. twitter.com/ilgincsikayet/… This Tweet is unavailable.

Mustafa Sandal Bu Kız Beni Görmeli şarkısı ne zaman çıktı?​

1994Bu Kız Beni Görmeli / Çıkış tarihi
Mustafa Sandal kaç çocuğu var?
Yaman SandalYavuz SandalMustafa Sandal/Çocukları