Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Online seminer nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Online seminer nasıl yapılır?​

Web seminerlerinde semineri yapan kişiyle sohbet edebilir, sorular sorabilir, anket ve testlere katılabilir, sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilir ve yapılan sunumu da semineri veren kurumun da izniyle bilgisayarınıza indirip kaynak oluşturabilirsiniz.
Zoom seminer nasıl yapılır?
Web seminerinizi başlatmanın birkaç yolu vardır.
- Zoom web portalına giriş yapın ve Web Seminerleri seçeneğine tıklayın. Web seminerini bulun ve Başlat seçeneğine tıklayın.
- Zoom masaüstü istemcisinde Toplantılar sekmesine tıklayın.
- Bunu takviminize eklediyseniz takvim hatırlatıcınızda görüntülenen bağlantıya tıklayın.
Uzaktan eğitim semineri nasıl olacak?
İşte EBA uzaktan eğitim öğretmen semineri canlı yayın 2020… EBA öğretmen girişi için; EBA uygulamasına ya da www.eba.gov.tr adresine giriş yapılması gerekiyor. Akabinde EBA öğretmen girişi yazısına tıklanıyor. Çıkan ekranda MEBBİS veya e-devlet şifresi ile giriş yaparak sisteme girerek seminerlere katılabilirsiniz.

Seminer dosyası nasıl hazırlanır?​

Seminer, kolay anlaşılır akıcı bir dille ve yazım kurallarına uygun olarak yazılmalıdır. Anlatım üçüncü şahıs ağzından yapılmalı, tümceler kısa ve özlü olmalıdır. çizelgelerin açıklamaları ile alıntılar, dip notlar, eşitlikler, dizinler ve kaynaklar listesinin yazımında ise 1 satır aralığı kullanılmalıdır.
Webinarlar ücretli mi?
Standart bir Webinar platformunda ücretli kullanıcı olmadığınızda size fazlasıyla kısıtlı özellikler sunulur. Google+ Hangouts’da ise tüm bu premium, özellikler sınırsız ve ücretsiz olarak sunuluyor.
Webinar zoom ne demek?
Zoom Webinar, oturum sahiplerinin ve panelistlerin sanal bir kitleye hitaben konuşabileceği ve sohbet özellikleri aracılığıyla onlarla etkileşime girebileceği büyük etkinlikler için idealdir. Zoom Webinar makaleleri, bir video web seminerinin ihtiyaçlarınıza uygun olup olmadığını anlama konusunda size fikir verebilir.

Geri