Online islemler fatura Odeme Nasil Yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Online işlemler fatura Ödeme Nasıl Yapılır?​

Online İşlemler’de Fatura Ödeme Kolaylıkları
- Adım. Ödenmek istenen fatura yanındaki “şimdi öde” butonu tıklanır.
- Adım. Fatura ödeme ekranından “kartımı tara” seçeneği tıklanır.
- Adım. Temazsız (NFC) ile oku seçilir.
- Adım. Kredi kartı telefona yaklaştırırlır.
- Adım.
Türk Telekom internet faturamı nasıl ödeyebilirim?
Mobil Online İşlemler Merkezi Uygulamamıza TCKN ile giriş yaptıktan sonra Şimdi Öde butonundan kredi kartı ile, 444 5 444 ve 444 0 375 Müşteri Hizmetlerimizi arayarak fatura bilgisi ve kredi kartı ile fatura ödeme menüsünden ödemenizi yapabilirsiniz.

Türk Telekom Nasıl fatura ödeme?​

Online İşlemler Uygulamasında ayarlar menüsündeki Otomatik Fatura Ödemesi bölümünden kredi kartınız ile, 9333’ü arayarak Fatura Ödeme menüsünden kredi kartınız ile, 444 1 444 Müşteri Hizmetlerimizi arayarak fatura bilgisi ve kredi kartı ile fatura ödeme menüsünden Otomatik Ödeme Talimatı verebilirsiniz.
Turk Telekom borcumu nasil ogrenirim?
GUNCEL servisi ile, mobil hattınıza ait en güncel fatura bilginizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555’e gönderin ya da *100#’yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.
Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555’e gönderin ya da *100#’yi tuşlayın.
İnternet borcu nereye ödenir?
Ödeme yapabileceğiniz bankalardan bazıları; Akbank, Aktifbank, Albaraka, Alternatif Bank, Anadolubank, Asya Bank, Burgan Bank, Citibank, Denizbank, Fibabanka, Finansbank, Garanti Bankası, Halk Bankası, HSBC, İş Bankası, Kuveyt Türk, ING Bank, Odea Bank, Şekerbank, Tekstil Bankası, Turkish Bank, Turkland Bank, Türk …

Mobil ödeme işlemi nasıl açılır?​

2222’ye MOBILODEME AC yazıp, göndererek veya çağrı merkezimizi arayarak hattınızı mobil ödemeye açtırabilirsiniz. Kurumsal hattınız mobil ödemeye kapalı ise şirket yetkiliniz ile iletişime geçmelisiniz.

Geri