Online görüntülü sohbet nasıl yapılır?
Web’deki Mesajlar- messages.google.com sayfasına gidin.
- Solda, bir görüşme seçin veya Sohbet başlatın’ı tıklayın.
- Sağ üstte, Google Duo’da görüntülü veya sesli arama’yı tıklayın. Yeni bir sekme açılır.
- Görüntülü görüşme’yi tıklayın.
Telefonda normal goruntulu arama nasil acilir?
Görüntülü görüşme veya sesli arama başlatma- Google Duo uygulamasını açın.
- En üstte, kişileri arayın veya bir numarayı çevirin.
- Aramak istediğiniz kişiye veya numaraya dokunun.
- İsteğe bağlı: Videonuz varsayılan olarak açıktır. Videonuzu kapatmak veya açmak için Video’ya dokunun.
- Ara’ya dokunun.
Görüntülü konuşma için en iyi uygulamalar
- Zoom. Zoom koronavirüs günlerinin parlayan yıldızı oldu.
- FaceTime.
- Skype.
- Google Meet.
- Google Duo.
- WhatsApp.
- BiP.
- Facebook Messenger Rooms.
Skype yerine ne kullanabilirim?
Skype’a Alternatif Olarak Kullanabileceğiniz 6 Ücretsiz Program
Bilgisayarda WhatsApp’tan görüntülü konuşma nasıl yapılır?
1. Uygulamanın masaüstü sürümünün uygun versiyonunu bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor. 2. Kullandığınız mobil telefondan QR kod ile bilgisayarınızı eşleştirmeniz gerekiyor. 3. Hesabınız açıldıkran sonra WhatsApp Web’ten görüntülü konuşma yapabilirsiniz.
Görüntülü arama Nasıl Açılır Samsung?
1. Adım: Telefon uygulamasını açın ve tuş takımı sekmesine dokunun. 2. Adım: Görüntülü aramak istediğiniz kişinin telefon numarasını tuşlayarak telefon simgesinin solundaki Duo simgesine dokunun.3G görüntülü arama nasıl açılır?
3G abonesi olduğunuz anda Görüntülü Konuş servisinden yararlanabilirsiniz. Görüntülü konuşma yapabilmeniz için telefonunuzun ön ve arka olmak üzere iki kamerasının olması gerekmektedir. Arayacağınız numarayı yazıp arama seçeneklerinden video call ya da video araması’nı seçerek görüntülü konuşmaya başlayabilirsiniz.FaceTime ve Grup FaceTime görüşmelerinizi sunucularımızda saklamıyoruz. Ve iletim sırasında bu görüşmeler uçtan uca şifrelemeyle korunuyor. Şimdi dileyen herkes, aynı gizlilik koruma özellikleriyle tarayıcılarından sizinle bire bir veya Grup FaceTime görüşmelerine anında katılabiliyor.