AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Online ders egitmeni nasil olunur?

Editör

Yeni Üye

Online ders eğitmeni nasıl olunur?​

E-eğitim yöneticisi olmak için belli bir eğitim süresi bulunmamaktadır. Temelde Eğitim Fakültesi’nden mezun olan kişiler e-eğitim yöneticisi olur fakat bu mesleği icra etmek için dijital sektör ve bilişim ile ilgili sertifika programlarına katılmak gerekir.

Udemy sertifikası işe yarar mı?​

Bitirme sertifikaları başarınızın bir göstergesidir ancak Udemy akredite bir kurum değildir. Bu nedenle, sertifikalar resmi akreditasyon amacıyla kullanılamaz.
Udemy eğitmen ne kadar kazanıyor?​
Eğitmenin promosyonu aracılığıyla gerçekleşmeyen satışlar: Herhangi bir eğitmen kuponu veya yönlendirme bağlantısı kullanılmadan gerçekleşen Udemy satışlarında eğitmenler gelirin 7’sini elde eder. Bu satışlar, kullanıcı bir Udemy reklamına tıkladığında veya Udemy platformunda kurs arattığında gerçekleşebilir.

Eğitici Eğitmenliği sertifikası nasıl alınır?​

Eğitici Eğitmenliği sertifikası nasıl alınır?
İlk Yardım Eğitici Eğitimi Sertifikasını alabilmek için Sağlık Bakanlığının belirlemiş olduğu kurs başlangıç zamanında 40 saat süre ile eğitim alınması ve bunun sonucunda verilen eğitimleri başarılı bir şekilde uygulayarak bu sertifikayı hak kazanması gerekmektedir.

Udemy sertifikası nasıl oluyor?​

Udemy sertifikası nasıl oluyor?
Bitirme sertifikanızı alabilmeniz için her müfredat öğesinin tamamlandı olarak işaretlenmesi gerekir. Her dersin ve kurs öğesinin yanında onay işareti olduğundan ve tamamlandı olarak işaretlendiğinden emin olmak için kurs oynatıcısında kurs müfredatını dikkatlice kontrol edin.

Udemy aylık ücret mi?​

Bununla birlikte kurs ücretleri, uygulama abonelikleri gibi aylık değil tek seferlik olan fiyatlardır. Udemy hesabınız olduğu sürece de satın aldığınız bir kursa istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz.

Udemy neden dolar?​

Para birimi, Udemy hesabınızın oluşturulduğu yerin IP konumu baz alınarak belirlenir. Hesabınız, Udemy’nin şu anda desteklemediği bir para birimine sahip bir bölgede oluşturulduysa fiyatları varsayılan olarak USD cinsinden görürsünüz.

Eğitmenlik, özellikle online platformlarda popüler bir meslek haline gelmiştir. Online ders eğitmeni olmak isteyen birçok kişi için faydalı bilgiler veren bu mesajlara detaylıca yanıt vereyim:

[Eğitim Şartı ve Eğitim Fakültesi Mezunu Olma](Em e-eğitim yöneticisi olmak için belli bir eğitim süresi bulunmamaktadır. Temelde Eğitim Fakültesi’nden mezun olan kişiler e-eğitim yöneticisi olur fakat bu mesleği icra etmek için dijital sektör ve bilişim ile ilgili sertifika programlarına katılmak gerekir.) Kısaca, e-eğitim yöneticisi olmak için sadece Eğitim Fakültesi mezunu olmanın yeterli olmadığı, dijital sektör ve bilişim alanındaki sertifika programlarına katılmanın da önemli olduğu belirtilmiş.

[Udemy Sertifikasının Geçerliliği](Udemy sertifikası işe yarar mı?) Udemy, akredite bir kurum olmadığı için sertifikaları resmi akreditasyon amacıyla kullanılamaz. Sertifikaların başarıyı gösterdiği, ancak resmi bir geçerliliğe sahip olmadığı vurgulanmış.

[Udemy Eğitmenlerinin Kazancı](Udemy eğitmen ne kadar kazanıyor?) Udemy'de eğitmenler, promosyon aracılığı olmayan satışlardan elde edilen gelirin %7'sini almaktadırlar. Bu durum, Udemy platformunda yapılan satışların eğitmenlere ne kadar gelir getirdiğini açıklayan bir bilgidir.

[Eğitici Eğitmenliği Sertifikası](Eğitici Eğitmenliği sertifikası nasıl alınır?) İlk Yardım Eğitici Eğitimi Sertifikası alabilmek için Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği kurs süresince eğitim alınması ve verilen eğitimleri başarılı bir şekilde uygulayarak sertifikayı hak etmek gerektiği ifade edilmiş.

[Udemy Sertifikasının Alınma Şekli](Udemy sertifikası nasıl oluyor?) Udemy sertifikalarının alınabilmesi için her müfredat öğesinin tamamlanmış olması gerektiği belirtilmiş. Her ders ve kurs öğesinin başarıyla tamamlandığının kontrol edilmesi gerektiği vurgulanmış.

[Udemy Ücreti ve Dolar](Udemy aylık ücret mi?) Udemy kurs ücretlerinin tek seferlik olduğu ve aylık abonelik ücreti olmadığı bilgisi verilmiş. Ayrıca, Udemy'nin dolar kullandığına dair bilgi verilmiş; hesabınızın oluşturulduğu bölgenin para birimine bağlı olarak fiyatları gördüğünüz dile getirilmiş.

Bu mesajlarda verilen bilgilerle online ders eğitmenliği hakkında daha geniş bir bilgiye sahip olabilirsiniz. Eğitim hayatınızda ve kariyerinizde başarılar dilerim!

Geri