AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Onceden belirlenen bir amaca ulasmak icin tutulan yol nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Önceden belirlenen bir amaca ulaşmak için tutulan yol nedir?​

Önceden belirlenen bir amaca ulaşmak için tutulan yol:STRATEJİ

Informal ne demek?​

Formal ve İnformal Nedir? Formal ve informal kelimeleri eğitimde sıklıkla kullanılıyor. Formal eğitim, müfredatta yer alan, resmi eğitim demektir. İnformal eğitim ise, kişinin okul dışında öğrendikleri anlamına gelir.
Muayyen vakit ne demek?
Muayyen, belli bir vakit. Altmış dakikalık zaman.
Erkeklerde muayyen günü ne demek?
kadınlarınkinin aksine, ayda iki veya daha fazla sayıda gerçekleşebilmektedir. belli bir periyodu olmayan günler. ne zaman estirirse, kafasının tepesi ne zaman atarsa, öfkesini ne zaman dizginleyemezse işte o gün muayyen günüdür.

Muayyen alacak ne demek?​

D. Genel bir kavram olarak “likid (liquide) alacak”, “tutarı belli (muayyen), bilinebilir, hesaplanabilir alacak anlamındadır”.

Informal eğitim özellikleri nelerdir?​

İnformal eğitim esnasında; istenen ve doğru davranışların dışında, sigara içmek, küfür etmek, alkol almak, kopya çekmek gibi olumsuz olan davranışlar da kazanabilmektedirler. Bu eğitim sürecinin, kontrolsüz, plansız, hedefsiz ve programsız bir şekilde geliştiği söylenebilir.
Kadın muayyen günü ne demek?
Bir genç kızın ergenliğe girmesinin işareti olup, hanımların rahminden düzenli aralıklarla gelen kanı ifade eder. Âdet görebilmek, Cenab-ı Hakk’ın kadınlara anne olabilmeleri için bir ikrâmıdır, lütfudur.. Âdetli kadın, geçmişten günümüze kadar çeşitli toplum ve inançlar tarafından farklı muâmeleler görmüştür.
Alacak kalemi ne demek?
Alacak kalemi girişinde, faiz alacakları için, alacak açıklamasına faizin işlediği tarih aralığı ve faiz oranı girildiğinde, takip talebinde bu bilgiler ilgili alacak kaleminin yanında görüntülenir. 12. Takip Yolu, şekli ve türünde belirtilen örnek numaraları, yeni yönetmeliğe göre düzenlenmiştir.

Muayyen olan günde ne demek?​

TDK kelime anlamı olarak muayyen sözcüğü, ‘belirli ya da belirlenmiş’ biçiminde karşılık buluyor. Herhangi bir olay ya da konuşmak için daha önceden belirlenmiş durum olarak ele almak mümkün.

Informel eğitim ne demek?​

İnformal eğitim, doğal ortamda kendiliğinden gerçekleşir. Yani bayramda bir babanın çocuğuna el öpmeyi öğretmesi yeri ve zamanı geldiği için kendiliğinden gerçekleşen bir eğitimdir. İnformal eğitim planlı ve programlı değildir.