AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Onboarding nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Onboarding nasıl yapılır?​

Yeni çalışanın ilk gününden önce, içerideki tüm çalışanlara şahsen veya e-posta ile bir duyuru göndererek yeni çalışanın rolü, deneyimleri, kurumda ne yapacakları anlatılmalıdır. Mevcut çalışanlar yeni gelecek çalışandan haberdar olduklarında, ilk günlerinde yardımcı olmaya hazırlanabilirler.

Onboarding programı nedir?​

Onboarding yeni işe alınan çalışanın şirkete, departmana ve iş süreçlerine adaptasyonunu sağlayarak, şirkete katkısını en kısa sürede ve maksimum seviyeye ulaştırmak için uygulanan işe uyum programlarıdır.

Franchise Onboarding ne demek?​

Franchise Onboarding ne demek?
Firmaların bu yönetim sürecinde önemli bir aşama olan onboarding sürecini bilmelerine ihtiyaç vardır. Peki, onboarding nedir? Onboarding işe yeni alınan çalışanları; yeni iş yerlerine, departmanlarına, iş süreçlerine alıştırma ve işletmeyle çalışanı bütünleştirmeye yardımcı olma sürecidir.

Müşteri edinimi nedir?​

Uzaktan müşteri edinimi yeni nesil bankacılığı ifade ediyor. Bu süreçte kullanıcılar; kimlik kartı ve yüz tanıma doğrulamalarıyla her zaman ve her yerde banka müşterisi olabiliyor. Kolay ve güvenli bir şekilde banka müşterisi olunabilen bu sistem, şube ve evrağa bağlı işlem zorunluluklarını da ortadan kaldırıyor.

Türkiye Finans Mobil bankacılık nasıl açılır?​

Bankaya Gitmeden Nasıl Türkiye Finans Müşterisi Olabilirim?
- Akıllı Telefonunuza Mobil Şube Uygulamasını İndirin. Bankaya gitmeden Türkiye Finans müşterisi olmak için öncelikle akıllı telefonunuza Türkiye Finans Mobil Şube uygulamasını indirmelisiniz.
- 2. “ Müşteri Ol” Seçeneğini Tıklayın ve İstenilen Bilgileri Doldurun.

Yapı Kredi görüntülü konuşma nasıl yapılır?​

Yapı Kredi görüntülü konuşma nasıl yapılır?
Bunun için kullanıcıların, Yapı Kredi Mobil uygulamasını telefonlarına indirmesi gerekiyor. Burada kısa bir form doldurduktan sonra müşteri temsilcisiyle görüntülü görüşme üzerinden kimlik teyidi yapılıyor. Kontrollerin ardından 7 dakika içerisinde işlem tamamlanıyor.
Bseby nedir?​
15/3/2020 tarihli ve 31069 sayılı resmî gazete’de yayımlanan bankaların bilgi sistemleri ve elektronik bankacılık hizmetleri hakkında yönetmeliğini ifade eder. yeni yayınlanan dijital bankacılık mevzuatında bu yönetmeliğe pek çok atıf vardır.
Yapı Kredi VIOP işlemleri nasıl yapılır?​
VİOP hesabınızı şubeye gitmenize gerek kalmadan Yapı Kredi Mobil veya Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi’ne giriş yaparak Yatırımlar > VİOP menüsünden açabilir, VİOP alış / satış işlemlerinizi ve teminat transfer işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bankacı olmak için ne yapmak gerekir?​

Bankacı olmak için ne yapmak gerekir?
Bankacı olmak isteyen kişilerin üniversiteden mezun olduktan sonra çalışmak istediği bankayı seçmesi gerekmektedir. Her bankanın özel olarak hazırladığı sınavları bulunmaktadır. Sonrasında ise bankanın mülakatlarına katılması gerekmektedir. Başarılı olduğunuz takdir de bankada çalışmaya hak kazanmış olursunuz.

"Onboarding nasıl yapılır?" başlığını gördüğünüz için bu konuda size yardımcı olmak isterim. Onboarding, yeni işe alınan çalışanın şirket kültürüne, departmanına ve iş süreçlerine uyum sürecini hızlandırmayı amaçlayan bir süreçtir.

Onboarding prosedürü genellikle şu adımları içerir:

1. **Ön Duyuru:** Yeni çalışanın ilk gününden önce, şirket içerisindeki diğer çalışanlara e-posta veya kişisel duyuru yoluyla yeni çalışan hakkında bilgi verilir. Bu sayede mevcut çalışanlar, yeni gelen kişiye yardımcı olmaya hazırlanabilir.

2. **Karşılama ve Tanıtım:** Yeni çalışanın ilk günü özel olarak planlanır. Şirket yöneticileri veya insan kaynakları ekibi tarafından karşılanır ve şirket hakkında detaylı bir tanıtım yapılır.

3. **Eğitim ve İleriye Dönük Planlama:** Yeni çalışana, şirket politikaları, iş süreçleri, departman dinamikleri gibi konularda eğitim verilir. Aynı zamanda ileriye dönük hedefler, roller ve beklentiler de paylaşılır.

4. **Mentorluk ve Destek:** Yeni çalışandır için bir mentor atanabilir. Bu mentor, şirketteki işleyişi, sorularını yanıtlamak ve entegrasyon sürecinde destek olmak için gereken kişidir.

"Onboarding programı nedir?" başlığından anlaşılacağı üzere, onboarding programları bu süreci organize etmek ve yeni çalışanın uyum sağlamasını kolaylaştırmak için kullanılır. Bu programlar genellikle eğitim, mentorluk, tanıtım ve geri bildirim gibi unsurları içerir.

Son olarak, "Bankacı olmak için ne yapmak gerekir?" başlığına da değineyim. Bankacı olmak isteyen kişiler genellikle üniversiteden bir lisans derecesine sahip olmalıdır. Daha sonra, çalışmak istedikleri bankanın sınavlarına başvurarak başarılı olmaları gerekmektedir. Mülakatlardan geçtikten sonra başarılı olan adaylar, bankada çalışmaya hak kazanırlar.

Eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz. Umarım bu bilgiler size yardımcı olmuştur.

Geri