AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Onbellek verilerini silmek ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Önbellek verilerini silmek ne demek?​

Önbelleği ve çerezleri temizlediğinizde: Sitelerdeki bazı ayarlar silinir. Örneğin, oturum açtıysanız, tekrar oturum açmanız gerekir. Resimler gibi içeriklerin yeniden yüklenmesi gerekeceğinden bazı siteler daha yavaş görünebilir.
Facebook önbellek temizleme ne işe yarar?
Bu işlemi daha önce yaptıysanız dokunduğunuz linkin altında “Son temizleme zamanını” tarih ve saat formatında görebilirsiniz. Bu yaptığımız işlem Facebook tarayıcısı üzerinden görüntülediğiniz web sitelerinin önbelleğe kaydedilen içerikleri temizler. Bu işlem sonrasında Facebook üzerindeki aktiviteler silinmez.
Ön bellek silinirse ne olur?
İpucu: Önbelleği temizlemek geçici dosyaları siler. Giriş kimlik bilgilerini, indirilen dosyaları veya özel ayarları silmez. Artık önbelleğe alınan verilerin ne olduğunu, nerede depolandığını ve cihaz performansı söz konusu olduğunda çok önemli bir anlayışınız var.

Huawei ön bellek nasıl temizlenir?​

Android’den Huawei P20 Lite’daki tüm Uygulamaların önbelleği nasıl temizlenir. Huawei’nizin ana menüsünde “Ayarlar”a tıklayın. Şimdi, mevcut seçenekler arasında “Bellek” seçeneğini göreceksiniz. Buraya basın.
Facebook önbellek nasıl temizlenir?
Adım adım Facebook önbellek temizleme
- 1.Adım: Facebook uygulamasını açın.
- 2.Adım: Diğerleri bölümünden “Ayarlar” seçeneğine tıklayın.
- 3.Adım: Hesap ayarlarında “Tarayıcı” seçeneği yer alacak.
- 4.Adım: Tarayıcı seçeneğine tıkladıktan sonra “Verileri Temizle” bölümü açılacak.
Telefonda ön bellek nasıl silinir?
Chrome uygulamasında
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını açın.
- Sağ üstte Diğer’e. dokunun.
- Geçmiş
- En üstte bir zaman aralığı seçin.
- “Çerezler ve site verileri” ile “Önbelleğe alınan resimler ve dosyalar” onay kutularını işaretleyin.
- Verileri temizle’ye dokunun.
Spotify ön bellek temizleme nedir?
Spotify da önbelleği boşalttığınızda indirilmiş olan parçaların silinmediğini doğruladı. Bu yeni özellik Spotify’ın Android ve iOS uygulamalarının en son versiyonlarında yer alıyor. Ayarlar içinde önbellek ve kayıtlı verileri sil şeklinde bir seçeneği görebilirsiniz.
Ön bellek verileri ne demek?
Önbelleğe alınan veriler, bir uygulamayı açtıktan veya bir web sitesini ilk kez ziyaret ettikten sonra cihazınızda depolanan dosyalar, komut dosyaları, resimler ve diğer multimedyalardır. Bu veriler daha sonra her ziyaret edildiğinde uygulama veya web sitesi hakkında hızlı bir şekilde bilgi yüklemek için kullanılır.

Geri