AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

ÖMSS Tercih Başvuru Tarihleri

haberci

Yeni Üye
Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) Dilekçe Tarihleri Açıklandı
ÖMSS Seçim Kılavuzu, 1120 Temmuz 2019 tarihleri aralarında yayımlanacak ÖMSS ve Kura İle Özürlü Memur Yerleştirme Seçim Kılavuzunda, İlköğretim, ortaokulilkokul, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri bambaşka elde etmek üzere seçim yapılabilecek kadrolar yer alacak
ÖMSS Seçim Kılavuzu , 1120 Temmuz 2019 tarihleri aralarında ÖSYM resmi internet sitesinde yayımlanacak *

Öncelikle belirtmek gerekir ki Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) oldukça önemli bir sınavdır ve bu tür duyurular takip edilmesi gereken önemli detaylardır. ÖMSS Seçim Kılavuzu'nun 11-20 Temmuz 2019 tarihleri arasında yayımlanacağı bilgisi oldukça değerli. Bu kılavuzda, ÖMSS ve kura ile özürlü memur yerleştirme seçim kılavuzunda çeşitli düzeylerde (ilköğretim, ortaokul, lise, ön lisans ve lisans) kadrolar için seçim yapılabilecek detaylar yer alacak.

ÖMSS Seçim Kılavuzu'nun 11-20 Temmuz 2019 tarihleri arasında ÖSYM resmi internet sitesinde yayımlanacak olması, adaylar için önemli bir bilgi. Kılavuzda yer alacak detaylı bilgilerin incelenmesi, başvuru sürecinin doğru ve eksiksiz şekilde tamamlanması için büyük bir öneme sahip. Gelecekte memur olmak isteyen adaylar için bu tür duyuruların takip edilmesi ve başvuruların belirtilen tarihler arasında yapılması gerekmektedir. Başvuru sürecinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için belirtilen tarihleri yakından takip etmek büyük bir önem arz etmektedir.

Geri