SoruCevap
Yeni Üye
Başa bela kilolar yaz aylarında daha cok rahatsız ediyor galiba bayanları Cunku ilkbahar kendini gosterir gostermez biz bayanlar da en kolay kilo verdirecek diyet listesini aramaya başlıyoruz imagesomnidiyetinediromnidiyetinasilyapilir5adbaee905707png
Bana sadece iki hafta verin Hayatınızı sonsuza kadar değiştireyimdiyerek oldukca iddialı konuşan Tana Awen tum dunyaya hızla yayılan bir diyetten bahsediyor Diyetin adı Omni Diyeti
Omni Diyeti ulkemizde de buyuk ilgi gordu Bu diyet ile hem kilo verecek hemde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, gencleşecek ve beyniniz daha iyi calışacak Tabi bunlar Tana Awen'in iddiaları benim değil
Şimdi Omni diyetinin uygulanışını kısaca anlatalım
Omni Diyeti, hastalıklarla mucadele eden taze sebze, meyve turu gıdalarla beyni uyanık tutup kasların ve organların yuksek kondisyonda calışmasını sağlayan yuksek kaliteli proteinleri birleştiren basit bir beslenme planıdır
Yuzde 70 bitki temelli gıdalar ile yuzde 30 protein oranı sayesinde enerjiyi artırır, hastalık riski azalır, beyin ve hormon fonksiyonları duzenlenir ve ciddi miktarda kilo vermeyi sağlayan Omni Diyeti tum vucut sağlığına baştan aşağı katkıda bulunuyor
Omni rejimine ornek, bir gunluk liste:
Kahvaltı : Lahana salatası, taze kırmızı ve yeşil biber,soğan ve sarımsak, bir bardak şekersiz yeşil cay
Ara : Taze sebze ya da meyve suyu
Oğle : Buyuk bir porsiyon bir domates, salatalık, biber, soğan salatası
Ara : Bir avuc kuru yemiş
Akşam : Izgara pirzola, Tatlı patates ve brokoli puresi
Yiyeceklerin bir olcusu yoktur muhim olan tokluk hissedince yemeyi bırakmanız
Bana sadece iki hafta verin Hayatınızı sonsuza kadar değiştireyimdiyerek oldukca iddialı konuşan Tana Awen tum dunyaya hızla yayılan bir diyetten bahsediyor Diyetin adı Omni Diyeti
Omni Diyeti ulkemizde de buyuk ilgi gordu Bu diyet ile hem kilo verecek hemde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, gencleşecek ve beyniniz daha iyi calışacak Tabi bunlar Tana Awen'in iddiaları benim değil
Şimdi Omni diyetinin uygulanışını kısaca anlatalım
Omni Diyeti, hastalıklarla mucadele eden taze sebze, meyve turu gıdalarla beyni uyanık tutup kasların ve organların yuksek kondisyonda calışmasını sağlayan yuksek kaliteli proteinleri birleştiren basit bir beslenme planıdır
Yuzde 70 bitki temelli gıdalar ile yuzde 30 protein oranı sayesinde enerjiyi artırır, hastalık riski azalır, beyin ve hormon fonksiyonları duzenlenir ve ciddi miktarda kilo vermeyi sağlayan Omni Diyeti tum vucut sağlığına baştan aşağı katkıda bulunuyor
Omni rejimine ornek, bir gunluk liste:
Kahvaltı : Lahana salatası, taze kırmızı ve yeşil biber,soğan ve sarımsak, bir bardak şekersiz yeşil cay
Ara : Taze sebze ya da meyve suyu
Oğle : Buyuk bir porsiyon bir domates, salatalık, biber, soğan salatası
Ara : Bir avuc kuru yemiş
Akşam : Izgara pirzola, Tatlı patates ve brokoli puresi
Yiyeceklerin bir olcusu yoktur muhim olan tokluk hissedince yemeyi bırakmanız