AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Omer Tosun kimdir?

Editör

Yeni Üye

Ömer Tosun kimdir?​

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin yönetim kurulunda yer alan, Kapadokya Altyapı ve Hizmet Birliği Turizm Komisyonu üyesi olan, DEİK Brezilya İş Konseyi başkan yardımcılığını da yürüten Ömer Tosun, 2013 yılından bu yana ise Kayseri ve Nevşehir bölgesinin Brezilya fahri konsolosluğunu yürütüyor.

Indigo sahibi kim?​

Özgenc Özenc – Owner – INDIGO WHITE TEKSTIL KONFEKSIYON VE PAZ. SAN. DIŞ.TIC. A.Ş.
Nöroloji doktoru Ömer Tosun hangi hastanede?​
Dr. Ömer TOSUN… – Özel Ümit Hastanesi.

Museum Hotel sahibi kim?​

Museum Hotel sahibi kim?
Kapadokya’nın en güzel manzarasına sahip evlerine paha biçilemiyor. BEN Kapadokya’da bir müze otelinde kaldım. Museum Hotel’in sahibi Ömer Tosun kendini bu topraklara adamış.

Museum Hotel Genel müdür?​

Museum Hotel Genel müdür?
Ben Tolga Tosun, 1981 Ürgüp doğumluyum. Kapadokyalıyım. İstanbul Üniversitesi İşletme fakültesinden 2003 yılında mezun oldum. Museum Hotel, Matiana Travel, Indigo Jeotermal gibi markaları bünyesinde bulunduran aile şirketimiz Indigo Group’un 2005 yılından bu yana Genel Müdürlük görevini üstleniyorum.

Museum Hotel ne zaman açıldı?​

1998 yılında Indigo Turizm (Group) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ömer Tosun tarafından restorasyonuna başlanan Museum Hotel, 2002 yılında dönemin Turizm Bakanı Sn. Erkan Mumcu tarafından resmi açılışı yapılarak INDIGO markası altında hizmet vermeye başlamıştır.

Museum Hotel ne zaman yapıldı?​

Antakya Museum Hotel ne zaman açıldı?​
Projeyi tekrar şekillendiren ünlü mimar ise Emre Arolat. 2019 yılında nihayet proje tamamlanmış ve The Museum Hotel Antakya, kapılarını hem yerel hem de yabancı ziyaretçilere açmış.

Antakya Museum Hotel kimin?​

Antakya Museum Hotel kimin?
1050 metrekarelik tek parça mozaiği olan otelin maliyeti 120 milyon dolarmış. asfuroğlu ailesinin ülkemize kazandırdığı büyük bir hazinenin de içinde bulunduğu otel.

Sabiha Asfuroğlu kimdir?​

Sabiha Asfuroğlu kimdir?
SABİHA ASFUROĞLU ABBASOĞLU KİMDİR? Asfuroğlu Grubu Yönetim Kurulu üyesi Sabiha Asfuroğlu Abbasoğlu; ilkokul, orta okul ve lise eğitimini Antakya’da tamamladı. Üniversite eğitimini Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladıktan sonra İstanbul ve Londra’da finans ve bankacılık sektöründe çalıştı.

Necmi Asfuroğlu ne iş yapar?​

Antakya’da demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren Asfuroğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Asfuroğlu, 1990’da eski küçük sanayi sitesinin yerine talip oldu. O dönemde kamyon garajına dönüşmüş 17 bin metrekarelik alanı 65 farklı ortaktan topladı: – Burası Antakya’nın göbeği.

The Museum Hotel Antakya sahibi kimdir?​

– The Museum Hotel Antakya’nın kapılarını 122 milyon dolarlık yatırımla açtık. Asfuroğlu Ailesi, 30-35 milyon dolara 400 odalı otel planıyla yola çıkmıştı. Kazı ve inşaat sırasında fatura kabardıkça aile varlık satıp, yatırımı sürdürdü.
Pegasus mozaiği nerede?​
Necmi Asfuroğlu Arkeoloji Müzesi’nde Roma Dönemi’ne ait, çeşitli büyüklükteki taban mozaikleri, yerinde korunarak sergilenmektedir. Müze bu özelliğiyle dünyadaki sayılı örneklerden biridir. Mozaikler arasında MS ikinci yüzyıla tarihlenen Roma Dönemi villasına ait taban mozaiği dikkat çekmektedir.

Antakya müze Otelin mimarı kimdir?​

Antakya müze Otelin mimarı kimdir?
The Museum Hotel Antakya, Emre Arolat Architecture tarafından tasarlandı. Proje hakkında: Antakya’nın merkezinde, Hristiyan dünyasının önemli hac noktalarından biri olan St.

Antakya müze otel kimin?​

Antakya müze otel kimin?
Bölgenin barış dolu günlerinde Hatay’ın 5 yıldızlı bir otele sahip olması için kollarını sıvayan Antakyalı işadamı Necmi Afsuroğlu, aynı zamanda Türkiye’de örneği olmayan bir müze oteli de kente kazandırmış oluyor.

Ömer Tosun, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği'nin yönetim kurulunda yer alan bir isimdir. Aynı zamanda Kapadokya Altyapı ve Hizmet Birliği Turizm Komisyonu üyesidir ve DEİK Brezilya İş Konseyi başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir. 2013 yılından bu yana Kayseri ve Nevşehir bölgesinin Brezilya fahri konsolosu olarak görev yapmaktadır.

Museum Hotel'in sahibi ise Ömer Tosun'dur. Kendisi bu bölgeye adanmış ve Kapadokya'nın en güzel manzarasına sahip evlerine sahip bir müze oteli işletmektedir.

Museum Hotel'in genel müdürlüğünü ise Tolga Tosun yapmaktadır. Tolga Tosun, 2005 yılından bu yana aile şirketi Indigo Group bünyesinde bulunan markaların genel müdürlüğünü yürütmektedir.

Museum Hotel, 2002 yılında dönemin Turizm Bakanı Erkan Mumcu tarafından resmi açılışı yapılarak hizmete açılmıştır. Restorasyonuna 1998 yılında başlanan otel, INDIGO markası altında faaliyet göstermektedir.

The Museum Hotel Antakya ise Asfuroğlu Ailesi tarafından 122 milyon dolarlık bir yatırımla açılmıştır. Başlangıçta 30-35 milyon dolara 400 odalı bir otel planıyla yola çıkan aile, projenin gelişimi sürecinde fatura arttıkça varlıklarını satıp yatırımı sürdürmüştür.

Geri