- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Oluşan uygunsuzlukların sebebini gidermek ve tekrarını önlemek için alınan tedbirlere ne ad verilir?
Önleyici Faaliyet: Potansiyel bir uygunsuzluğun sebebinin veya istenmeyen diğer potansiyel durumların ortadan kaldırılması için yapılan faaliyet. Uygunsuzluk yönetimi, düzeltici önleyici faaliyetler prosedürünün hazırlanması ve yönetiminden Yönetim Temsilcisi sorumludur.ISO 9001 standardı kaç madde?
ISO 9001 2015 Standardı 10 maddeye çıkartmıştır.
Şirket bağlamı nedir?
Kuruluşun Bağlamı Nedir? Bağlamın tanımlanması, kuruluşunuzun belirlemiş olduğu faaliyet kapsamının ilgili taraflarca anlaşılmasına ve hedeflerinizi başarıya ulaştırırken hangi risk ve fırsatlarla karşılaşabileceğinizi anlamanıza yardımcı olur.Önceden belirlenmiş bir standardın veya hedefin başarılması nedir?
Önceden belirlenmiş bir standart ve hedefin başarılması, bu hedeflerin ulaşacağı kitlenin memnuniyetini en üst seviyede tutması için işimize yarayan çalışmaların tümüdür.
Kalite yönetim sistemleri, bir kuruluş içerisinde hedeflenen kalitenin gerçekleşmesi için planlı ve stratejik bir şekilde sürdürülen faaliyetlerin tamamıdır. Müşteri memnuniyeti ve sürekli iyileştirme olarak özetlenebilir. Sistemin sağlıklı şekilde işlemesini ve her an rapor oluşturabilmeyi sağlamaktadır.
ISO 9001 standart maddeleri nelerdir?
ISO 9001 Standart Maddeleri
ISO 9001 2015 maddeleri nelerdir?
ISO 9001: 2015 STANDART MADDELERİYgg ne demek?
YGG Yönetimin Gözden Geçirmesi ifadesinin kısaltmasıdır.Yönetim sistemi standartları açısından ele alındığında bütün standartların ortak noktalarından birisi olarak YGG bir işletmenin mevcut durumunun tespiti ve gelecekteki planlamalarının yapılması için belirli periyotlarda yapılması gerekli olan ve işletmenin …