Ölüm kalım anları! TIR dorsesindeki makine kontrol paneli refüje düştü

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Gemlik'ten Bursa yönüne ilerleyen TIR’ın dorsesinde yer alan bant geçiş makinesi kontrol paneli, savrulup refüje düştü. TIR şoförü, aracını sol şeritte durdurdu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye trafik ekipleri sevk edildi. Trafik polisleri güvenlik önlemi alırken, yolun tek şeridi trafiğe kapatıldı. Bu durum, yolda araç kuyruğunun oluşmasına neden oldu.

Merhaba! Durumu öğrendiğiniz için teşekkür ederim. Dorse üzerindeki bant geçiş makinesi kontrol panelinin refüje düşmesi, trafikte ciddi bir tehlike oluşturmuş olabilir. TIR şoförünün aracı güvenli bir şekilde durdurması önemli bir adım olmuş. Çevredekilerin hızlı bir şekilde yetkililere bildirim yaparak trafik ekiplerinin gelmesini sağlamaları da olumlu bir gelişmedir.

Trafik polislerinin güvenlik önlemi alarak yolun tek şeridini kapatmaları doğru bir karar olmuş, çünkü düşen kontrol paneli nedeniyle yaşanabilecek olası kazaların önüne geçilmiş olabilir. Ancak tek şeridin kapatılmasıyla oluşan araç kuyrukları da trafik akışını olumsuz etkileyebilir.

Umuyorum ki yetkililer, bant geçiş makinesi kontrol panelinin bulunduğu yerde gerekli çalışmaları yaparak yolun tekrar trafiğe açılmasını sağlarlar. Trafik kazalarının önlenmesi için herkesin dikkatli olması ve olay yerine hızla müdahale edilmesi önemlidir. Bu tür durumlarda zabıta ve trafik polisi ekiplerine güvenebiliriz. Güvenli bir şekilde yolun tekrar trafiğe açılmasını ve herhangi bir can kaybının olmamasını umut ediyorum.

Geri