AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ölüm Adası Kitap Özeti -Agatha Christie

haberci

Yeni Üye
Agatha Christie Ölüm Adası konusu
Vefat Adası Kitap Özet
Agatha Christie Kitapları
Ölüm Adası Kitap Tanıtım
Kitap Özet
Karayip güneşinin tadını çıkaran Miss Marple tedirgin günler geçirmektedir
Evet, sıcak hava romatizmalarına iyi gelmiştir fakat bu cennet gibi yerde heyecandan eser yoktur
Miss Marple'ın otelin müşterilerinden emekli bir subayla tanışması tatiline renk katar Emekli subayın, tanıdığı bir katilin öyküsünü anlatması Miss Marple'ın ilgisini çeker Binbaşı tam katilin fotoğrafını uygulamak üzereyken pat diye vazgeçer Adamın panik içindeki davranışlarını otelde katili görmüş olmasına yoran Marple, hatalı kişiye odaklanır Ve bu cennet gibi adada peş peşe cinayetler işlenir *

Ölüm Adası kitabının konusu, Agatha Christie'nin ünlü karakterlerinden Miss Marple'ın yer aldığı bir cinayet macerasını anlatmaktadır. Miss Marple, Karayip adasında tatil yapmaktadır ve ilk başta huzurlu günler geçirmektedir. Ancak emekli bir subayla tanışmasıyla işler değişir. Emekli subay, tanıdığı bir katilin öyküsünü anlatır ve Miss Marple'ın dikkatini çeker.

Binbaşının davranışlarındaki tuhaflıklardan şüphelenen Miss Marple, yanlış bir kişiye odaklanır ve adada ardı ardına cinayetler işlenmeye başlar. Miss Marple, kendi zekası ve gözlem yeteneğiyle gerçek katili bulmaya çalışırken olaylar gelişir ve sürükleyici bir cinayet çözme hikayesi ortaya çıkar.

Ölüm Adası, Agatha Christie'nin klasik detektiflik ve gizem öğelerini ustaca kullandığı, sürprizli bir polisiye roman olarak okuyucuları merak içinde bırakan bir eserdir. Ada atmosferi, zengin karakterler ve karmaşık ilmeklerle dolu bir öykü sunmaktadır. Kitabı okurken cinayetlerin sırrını çözmek için kendi zekanızı da kullanacak ve adım adım karakterlerin arasındaki ilişkileri çözeceksiniz. Agatha Christie'nin bu eseri, sürükleyici kurgusuyla okuyucularını etkilemeye devam etmektedir.

Geri