Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Olivia Wilde Harry Styles Ayrildi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Olivia Wilde Harry Styles Ayrıldı mi?​

Wilde ve Sudeikis, Hollywood’un en mutlu çiftlerinden biri olarak biliniyordu. Çift ayrıldıktan sonra da dost kaldı. One Direction adlı müzik grubuyla ün kazanan Harry Styles, hareketli özel hayatıyla da gündemdeydi.

Harry Styles ve Olivia Wilde sevgili mi?​

ABD’li oyuncu Olivia Wilde (37) sevgilisi Harry Styles (27) ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
Harry Styles Falling şarkısını kime yazdı?
1. Harry Styles “Falling” isimli şarkısını yapımcı ve söz yazarı Thomas Hull ile sadece 20 dakikada yazmış.

Harry Styles çocuğu kimden?​

Hollywood’un en mutlu çiftlerinden biri olarak bilinen ikilinin bu kararı hayranlarını şaşırtmıştı. İkilinin, 6 yaşında Otis Alexander ve 4 yaşında Daisy Josephine adında iki tane çocuğu bulunuyor.

Harry Styles nerede yaşıyor 2021?​

Harry Styles, Hollywood’dan 6.8 milyon dolara malikane aldı! One Direction grubunun eski solistlerinden Harry Styles, Hollywood’dan 6.8 milyon dolara (yaklaşık 20 milyon TL) bir malikane satın aldı. ‘Dunkirk’ filmiyle beyazperdeye adım atacak olan Harry Styles, Hollywood’daki yeni malikanesine taşınmaya hazırlanıyor.
Taylor Swift ve Harry Styles sevgili mi?
Eski One Direction üyesi Harry Styles ile 2012 yılında bir aşk yaşayan Taylor Swift, bu ilişkiye dair asla konuşmamıştı. Harry Styles da yıllarca suskunluğunu bozmadı, ta ki verdiği son röportajda Taylor Swift’in adını geçirene kadar.

Kendal ve Harry sevgili mi?​

Moda dünyasının prensesi Kendall Jenner ve One Direction’ın yıldızı Harry Styles, 2013 Kasım ayında tanışmış, bu tanışmanın hemen ardından 2014 Şubat’ına kadar kısa süreli bir ilişki yaşamışlardı. İlişkileri gibi ayrılıkları da sessiz olan çift, dostça ayrıldıklarını açıklamıştı.

Harry Styles ın çocuğu var mı?​

Taylor Swift Harry Styles hakkında ne dedi?
‘ Başının belada olduğunu biliyordum , ‘2012 albümünden Ağ , ‘ Harry hakkında yüzde yüz . ‘ Swift, 2013 MTV VMA’larında En İyi Kadın Videosu ödülünü alırken Styles’a atıfta bulunarak, ‘Bu şarkıya ilham veren, tam olarak kim olduğunu bilen kişiye de teşekkür etmek istiyorum, çünkü şimdi bunlardan birini aldım!’ Dedi.

Harry Styles ve Taylor Swift neden ayrıldı?​

Harry Styles’ın Taylor Swift’den ayrılmasının sebebi olarak seks konusunda Taylor Swift’i soğuk bulması şu sıralar çok konuşulmaya başladı. Radar Online’ın haberine göre gerçekler tam olarak Style’sın Swift’i seksüel yönden çekici ve tatmin edici bulmaması.

Harry Styles Taylor Swift I aldattı mı?​

İlişkilerinin başlangıcında çapkın Styles’ın başka bir kızı öptüğünü söyleyen Swift, bu nedenle eski erkek arkadaşına hiç güvenemediğini söyledi. Bu olayın ardından eski sevgilisine bir şans daha verdiğini belirten Swift, “Fakat bu bir işe yaramadı. Ona güvenemiyordum. Gördüğü her kıza bakıyormuş gibi geliyordu” dedi.
Kendall Jenner ve FAI khadra sevgili mi?
Kendall Jenner, Fai Khadra ile birlikte! Kendall Jenner, geçen ay Justin Bieber ve Hailey Baldwin’in düğününe birlikte gittiği Fai Khadra ile Santa Monica’da fotoğraflandı.

Geri