Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Öldür Beni Sevgilim Filmini Hangi Siteden İzleyebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Öldür Beni Sevgilim filmini hangi siteden izleyebilirim? Bu popüler Türk filmi, online olarak izlemek için birkaç seçeneğe sahiptir. İlk olarak, film izleme siteleri arasında yer alan popüler platformlardan biri olan Netflix’i deneyebilirsiniz. Ayrıca, film izleme deneyiminizi iyileştirmek için Türkçe altyazılı veya dublajlı seçenekler sunan platformları tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte, ulusal ve uluslararası film festivalleri de filmin online olarak izlenebileceği bir başka seçenek sunabilir. Özetle, Öldür Beni Sevgilim filmini izlemek için çeşitli online platformları ve film festivallerini araştırabilirsiniz.
İçindekiler

Öldür Beni Sevgilim filmi, birçok online platformda izlenebilir. Türkiye’de popüler olan ve geniş bir film arşivine sahip olan Netflix platformunda bu filmi bulabilirsiniz. Netflix üyeliği olan kullanıcılar, filmi kolaylıkla izleyebilirler.

Öldür Beni Sevgilim Filmi Ne Zaman Vizyona Girdi?

Öldür Beni Sevgilim filmi, 2019 yılında vizyona girmiştir. Türkiye’de birçok sinema salonunda gösterime giren film, izleyiciler tarafından ilgiyle karşılanmıştır.

Öldür Beni Sevgilim Filmi Kaç Dakika Sürüyor?

Öldür Beni Sevgilim filmi, yaklaşık olarak 105 dakika sürmektedir. Bu süre içerisinde filmdeki olaylar ve hikaye gelişimi izleyicilere aktarılmaktadır.

Öldür Beni Sevgilim Filminin Konusu Nedir?

Öldür Beni Sevgilim filmi, genç bir çiftin ilişkilerini ve yaşadıkları zorlukları anlatan romantik bir komedi filmidir. Filmde, ilişkilerinde sorunlar yaşayan çiftin, ilişkilerini kurtarmak için verdikleri mücadele anlatılmaktadır.

Öldür Beni Sevgilim Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Öldür Beni Sevgilim filminde başrolleri Seda Bakan ve Şükrü Özyıldız paylaşmaktadır. Filmde ayrıca Mert Turak, Özgür Emre Yıldırım, Doğa Rutkay gibi başarılı oyuncular da yer almaktadır.

Öldür Beni Sevgilim Filmi Hangi Yönetmen Tarafından Çekildi?

Öldür Beni Sevgilim filmi, Şenol Sönmez tarafından yönetilmiştir. Sönmez, filmde çiftin ilişkisini komik bir şekilde anlatmayı başarmıştır.

Öldür Beni Sevgilim Filmi Hangi Türde Bir Filmdir?

Öldür Beni Sevgilim filmi, romantik komedi türünde bir filmdir. İzleyicilere hem romantik anlar yaşatan hem de güldüren bir hikaye sunmaktadır.

Öldür Beni Sevgilim Filmi Kaç Yılında Çekildi?

Öldür Beni Sevgilim filmi, 2019 yılında çekilmiştir. Türkiye’de ve yurtdışında birçok sinemasever tarafından beğenilmiştir.

Öldür Beni Sevgilim Filmi Hangi Şehirde Geçmektedir?

Öldür Beni Sevgilim filmi, İstanbul’da geçmektedir. Filmde İstanbul’un farklı semtlerinde çekimler yapılmış ve şehrin atmosferi filme yansıtılmıştır.

Öldür Beni Sevgilim Filmi Hangi Prodüksiyon Şirketi Tarafından Yapıldı?

Öldür Beni Sevgilim filmi, BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) prodüksiyon şirketi tarafından yapılmıştır. BKM, Türkiye’de birçok başarılı film ve diziye imza atmış bir yapım şirketidir.

Öldür Beni Sevgilim Filmi Hangi Müziklerle Süslenmiştir?

Öldür Beni Sevgilim filmi, farklı müziklerle süslenmiştir. Filmde Sezen Aksu, Tarkan, Hande Yener gibi ünlü sanatçıların şarkıları yer almaktadır.

Öldür Beni Sevgilim Filmi Hangi Ödüllere Aday Gösterildi?

Öldür Beni Sevgilim filmi, birçok ödül töreninde aday gösterilmiştir. Film, Türkiye’de düzenlenen Altın Portakal Film Festivali ve Siyad Türk Sineması Ödülleri gibi önemli festivallerde adaylık elde etmiştir.

Öldür Beni Sevgilim Filmi Hangi Sinema Salonlarında Gösterime Girdi?

Öldür Beni Sevgilim filmi, Türkiye’nin birçok sinema salonunda gösterime girmiştir. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerdeki sinema salonlarında filmi izleyebilirsiniz.

Öldür Beni Sevgilim Filmi Hangi Dilde İzlenebilir?

Öldür Beni Sevgilim filmi, Türkçe dilinde izlenebilir. Filmde Türkçe konuşulmaktadır ve Türkçe altyazı seçeneği bulunmaktadır.

Öldür Beni Sevgilim Filmi Hangi Yaş Grubuna Hitap Etmektedir?

Öldür Beni Sevgilim filmi, genel olarak genç ve yetişkin izleyicilere hitap etmektedir. Filmdeki bazı sahnelerin ve konunun yetişkinlere yönelik olduğu göz önünde bulundurulmalıdır.

Öldür Beni Sevgilim Filmi Hangi Platformlarda İzlenebilir?

Öldür Beni Sevgilim filmi, Netflix platformunda izlenebilir. Ayrıca film, bazı online film izleme sitelerinde de yer alabilir. Ancak bu sitelerin güvenilirliğini kontrol etmek önemlidir.

Öldür Beni Sevgilim Filmi Kaç Yılında Yayınlandı?

Öldür Beni Sevgilim filmi, 2019 yılında yayınlanmıştır. Film, vizyona girdiği yıl birçok izleyici tarafından ilgiyle karşılanmıştır.

Öldür Beni Sevgilim Filmi Hangi Ülkede Çekildi?

Öldür Beni Sevgilim filmi, Türkiye’de çekilmiştir. Filmde İstanbul’un farklı bölgeleri ve mekanları kullanılarak çekimler gerçekleştirilmiştir.

Öldür Beni Sevgilim filmi için hangi siteden izleyebilirim?
Filmi Netflix veya BluTV gibi online platformlardan izleyebilirsiniz.
Filmin IMDb puanı 6.2/10.
Filmin başrollerinde Feyyaz Duman ve Seda Bakan yer alıyor.
Filmin yönetmeni Serdar Akar.

Filmin çekimleri İstanbul‘da gerçekleşti.
Filmin türü komedi.
Filmin senaryosu Levent Kazak tarafından yazıldı.
Filmin müziklerini Alper Atakan bestelemiştir.
Filmin vizyon tarihi 3 Mart 2017.

Geri