AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Olculu kas alimi nedir?

Editör

Yeni Üye

Ölçülü kaş alımı nedir?​

Ölçülü kaş almak aynı zamanda iki kaşın birbirine simetrik olması anlamına da gelir. Kaşlarınızın olması gerektiği uzunlukta, kısalıkta, kalınlıkta, doğru kaviste ve doğru aralıkta olmasını sağlayan kaş alım tekniği ölçülü kaş alım tekniği olarak adlandırılır.

Kavisli kaş alımı nasıl yapılır?​

Kavisli kaş alımı nasıl yapılır?
Kaşlarını kavisli alırken alt kısımlarındaki fazla kaşları cımbızla al. Kaş kemiğinin tam ortasında, kaşının doğal kıvrımına geldiğinde buradaki kaş görünümünü hafifçe incelt. Kaşlarının tam kavis noktasını ne kadar keskinleştirirsen kavisli kaş görünümü o kadar yoğun olacaktır.

Kaş Şekillendirme nasıl yapılır?​

Adım adım kaş şekillendirme rehberi
- Kaş fırçası ile kaşlarını yukarı doğru tara.
- Makasla uzamış olan tüyleri kes.
- Kaş fırçasıyla kaşlarını aşağıya doğru tara.
- Cımbızı kullanarak kaş kemiğinin altındaki fazla tüyleri temizle.
- 5.İki kaşının arasındaki fazla tüyleri cımbızla temizle.

Altın Oran kaş alımı ne demek?​

Altın Oran kaş alımı ne demek?
İdeal kaş ve yeri, yaşlanma sürecinin kişiye özel genetik kodların yüze yansıttığı portrede sistemik, kişiye özel ve bütünsel bir değerlendirme ile belirlenir. Kaşın en yüksekte kalan bu yerleşimi kaş boyunu eşit 3 parçaya böler. …

Kaşlar arası mesafe ne kadar olmalı?​

İdeal kaşlarda ‘Supraorbital rim’ dediğimiz göz küresinin üst kemik bölgesi, literatüre göre kaşın dış kısmından 1 cm aşağıda kalmalıdır. Kaşın başlama noktası ise bitiş noktasından 2 cm kadar aşağıda olmalıdır. Kaş şeklini verirken burun ve göz mesafeleri en önemli kriterdir.

Evde kaş nasıl şekil verilir?​

Evde kaş nasıl şekil verilir?
Kaşa Şekil Verme Yöntemleri
- Adım 1: Önce kaşların uzun kısımlarını çizerek başlayın.
- Adım 2: Daha sonra uç kısımlarını da çizelim.
- Adım 3: Kavis kısmının altını aydınlatalım.
- Adım 1: Kaşların genel bütünlüğünden ayrı duran kılları alın ve diğer kaşlardan uzun olanları kesin.
- Adım 2: Kaşların alt ve üst hatlarını çizin.

Boş kaş nasıl doldurulur?​

Mutlaka bir kaş fırçası ile kaşlarınızı tarayınız.
- Kaşlarınızın altında yer alan, kaş diplerini alarak temizleyiniz.
- Kaşlarınızı daima kaş fırçası ile yukarı doğru tarayınız.
- Kaşlarınızı doldurmak için, kaşınıza uygun kaş kalemi seçiniz.
- Kaşlarınızın üst kısmını da, şeklini bozmadan çizgi çekiniz.

Ölçülü kaş alımı, kaşların simetrik olması ve doğru uzunluk, kısalık, kalınlık, doğru kaviste ve aralıkta olmasını sağlayan bir tekniktir. Bu teknik, kaşların yüz hatlarıyla uyumlu ve doğal görünmesini amaçlar.

Kavisli kaş alımı yaparken alt kısımlardaki fazla kaşları cımbızla alabilirsiniz. Kaş kemiğinin ortasında, kaşın doğal kıvrımına geldiğinizde buradaki kaş görünümünü hafifçe inceltmek kavisli bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Kaşlarının kavis noktasını belirginleştirmek, kavisli bir görünüm oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Kaş şekillendirme adımları şu şekilde olabilir:
1. Kaş fırçası ile kaşları yukarı doğru tarayın.
2. Uzamış tüyleri makasla kesin.
3. Kaş fırçasıyla kaşları aşağı doğru tarayın.
4. Cımbız kullanarak kaş kemiğinin altındaki fazla tüyleri temizleyin.
5. İki kaş arasındaki fazla tüyleri cımbızla temizleyin.

Altın oran kaş alımı, kişiye özel genetik kodlar ve yüz hatlarıyla uyumlu bir şekilde kaşların belirlendiği bir değerlendirme yöntemidir. Kaşların en yüksekte kalan kısmının kaş boyunun eşit üç parçaya bölündüğü düşünülür.

Kaşlar arası mesafe ideal kaşlarda göz küresinin üst kemik bölgesinden belirli bir uzaklıkta olmalıdır. Kaşın başlangıç ve bitiş noktaları belirli ölçülere göre yerleştirildiğinde yüz hatları ile uyumlu ve doğal bir görünüm elde edilebilir.

Evde kaş şekillendirme için adımlar şunlar olabilir:
1. Kaşların uzun kısımlarını çizerek başlayın.
2. Uç kısımlarını belirginleştirin.
3. Kavis kısmının altını aydınlatın.
4. Fazla tüyleri alın ve uzun olanları kesin.
5. Alt ve üst hatları çizin.

Boş kaşları doldurmak için kaş fırçası ile kaşları tarayarak başlayabilirsiniz. Kaş diplerini temizleyerek kaşlarınızın altını düzeltin. Arzu ettiğiniz dolgunluk ve şekil için uygun kaş kalemini seçerek kaşlarınızı doldurabilirsiniz. Üst kısmı da çizgi çekerek kaşlarınızı belirginleştirebilirsiniz.

Geri