AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Olca salca fabrikasi kimin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Olca salça fabrikası kimin?​

Olca, 1972 yılında kurulan Olca Gıda San. ve Tic. A.Ş. bünyesindeki salça, konserve ve kuşburnu pulpu, marmelat’ı markasıdır.

Salça fiyatı ne kadar?​

. Tat Domates Salçası 830 G.

Öncü Gıda kimin?​

Öncü Gıda kimin?
Öncü, 2013 yılında Kozlu Ailesi tarafından kurulan Acemoğlu Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesindeki ev tipi biber salçası, pet, teneke ve cam ambalajlarda acı-tatlı biber salçası ve domates salçası, nar aromalı sos, çiğ köfte seti, pul biber markasıdır.

Burcu kimin markası?​

Burcu kimin markası?
Burcu Gıda 1982 yılında Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde kurulan ve salça, konserve ve sos olmak üzere yüzlerce ürün üreten bir firma. Bu yıl Burcino markasıyla zeytin ve zeytinyağı üretimine de başlayan Burcu Gıda’nın Genel Müdürü Cemil Bahadır ile Burcu Gıda’nın yurt içi ve yurt dışındaki hedeflerini konuştuk.

Bafira salça kimin?​

Samsun`un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren BAFİRA Salça Fabrikası işletme sahibi Kadir Salur gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Seç domates salçası nerede üretiliyor?​

Seç Salça, Karacabey’in verimli topraklarında yetişen ürünleri tarladan özenle toplayarak, donanımlı üretim tesisinde el değmeden üreterek, tüketicilerin sofralarına güvenle taşıyor.

Öncü zeytin nerenin?​

Öncü zeytin nerenin?
ÖNCÜ zeytinleriyle, Anadolu’dan dünyaya ulaşan bir lezzet öyküsünü yeniden yazıyoruz. 2016 yılında ÖNCÜ markasıyla, Manisa, Akhisar’da üretime başlayan, 60.000 m2 alanda kurulu fabrikamız yıllık, 20.000 ton üretim kapasitesi ve kalitesi ile kısa zamanda zeytin sektörünün öncülerinden olma hedefiyle hizmet veriyor.

Öncü Marka nereye ait?​

Öncü Marka nereye ait?
GAZİANTEP, İzmir ve Balıkesir’deki kendi fabrikalarında Öncü markasıyla biber ve domates salçası üretimi yapan Acemoğlu Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd., 2009’da krize rağmen cirosunu bir önceki yıla göre artırdı ve 45 milyon liradan 55 milyon liraya çıkardı.

Olca salça fabrikası, Olca Gıda San. ve Tic. A.Ş. bünyesinde bulunmaktadır. Şirket, 1972 yılında kurulmuş olup salça, konserve, kuşburnu pulpu ve marmelat üretmektedir.

Öncü Gıda ise Kozlu Ailesi tarafından 2013 yılında kurulan Acemoğlu Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesinde faaliyet göstermektedir. Şirket, ev tipi biber salçası, acı-tatlı biber salçası, domates salçası, nar aromalı sos, çiğ köfte seti, pul biber gibi ürünlerin yanı sıra farklı ambalaj seçenekleriyle tüketiciye sunmaktadır.

Burcu Gıda ise 1982 yılında Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde kurulmuş ve yüzlerce ürün üreten bir firmadır. Salça, konserve, sos gibi ürünlerin yanı sıra bu yıl zeytin ve zeytinyağı üretimine de başlamıştır.

Bafira salça fabrikası ise Samsun'un Bafra ilçesinde faaliyet göstermektedir ve işletme sahibi Kadir Salur tarafından yönetilmektedir.

Seç domates salçası ise Karacabey'deki verimli topraklarda yetişen ürünlerden elde edilmektedir. Ürünler tarladan özenle toplanmakta ve donanımlı üretim tesisinde el değmeden üretilerek tüketicilere sunulmaktadır.

Öncü zeytinleri ise Manisa, Akhisar'da üretim yapmaktadır. 2016 yılında markasıyla üretime başlayan şirket, yıllık 20.000 ton üretim kapasitesine sahip bir fabrikada hizmet vermektedir.

Öncü markası ise Gaziantep, İzmir ve Balıkesir'deki kendi fabrikalarında biber ve domates salçası üretimi yapan Acemoğlu Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. firmasına aittir. Şirket krize rağmen cirosunu artırmış ve sektörde öncü bir konuma gelmeyi hedeflemektedir.

Geri