Okulun kisisel gelisimimize olan katkilar nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Okulun kişisel gelişimimize olan katkılar nelerdir?​

Okul sayesinde arkadaşlıklar kurulur, güzel duygular yaşanır. Öğretmenler ve arkadaşlar sayesinde güzel davranışlar kazanırken, yeni ve olumlu alışkanlıklar da öğrencilere okul sayesinde kazandırılır. Okul küçük yaşlardan itibaren bireyleri hayata hazırlayan kurumlardır.

Okuldaki eğitim ve öğretimden sorumlu kişi kimdir?​

Sınıf öğretmeni: Öğrencilerin eğitim ve öğretiminden sorumlu kişilerdir. Her öğretmen bir sınıftan sorumludur ve o sınıfın sınıf öğretmeni olur.
Okulun bölümleri nelerdir?
Bu bölümler şunlardır: Kütüphane, müdür ve müdür yardımcılarının odası, öğretmenler odası, rehberlik servisi, tuvaletler, kütüphane, kantin ve bahçe. Ayrıca bazı okullarda; müzik odası, yemekhane, tiyatro salonu da bulunur.

Okul çalışanlarının görevleri müdür?​

Okul müdürü, yönetiminden sorumlu olduğu kurumda, Milli Eğitim amaçları doğrultusunda, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinden sorumludur. Okul müdürünün diğer önemli görevleri, güvenlik protokolleri ve acil müdahale prosedürlerini geliştirmektir.

Sınıf kuralları nelerdir?​

Bu yüzden sınıf içindeki kurallara uymalısınız.
Okul sadece eğitim veren bir kurum mudur?
Okul sözcüğü çocuk ve gençlerin, devam ettiği örgün eğitim kurumlarının yanı sıra tek bir alanda eğitim veren kurumlar ve bazı yüksek eğitim kurumları için de kullanılır: dans okulu, gazetecilik okulu, meslek yüksek okulu gibi. Herhangi bir okulda eğitim alan kimselere öğrenci denir.
Bölüm Eğitim-Öğretim Terimi Olarak Bölüm: 1. Bir okul ya da üniversitenin herhangi bir bilim ve uzmanlık dalında eğitim sağlayan alt-birimlerinden her biri. 2. Bir üniversite ya da yüksek okulu oluşturan başlıca yönetim birimlerinden her birine verilen ad.
a) Okulun ve okulda bulunan eşyaların temizliğini yapar. b) Okula gelen çeşitli malzeme, araç ve gereci gerekli yerlere taşır ve yerleştirir. c) Mutfak işlerinde aşçıya yardımcı olur. c) Yemek masalarını hazırlar ve toplar.

Geri