AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Okulumuzda hangi calisanlar vardir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Okulumuzda hangi çalışanlar vardır?​

Müdür, müdür yardımcıları, öğretmenler, memurlar ve hizmetliler okuldaki görevlileri oluşturur. Müdür, okuldaki bütün işleri yönetir; müdür yardımcıları, müdüre işlerinde yardımcı olur. Memur okulun resmî ve idari yazışmalarıyla ilgilenir. Öğretmenler sınıfındaki öğrencilerden her konuda sorumlulardır.
Eğitimde Kontrol Teorisi Nedir?
Kontrol Teorisi Kontrol teorisine göre, okullardaki şiddet olaylarının temelinde toplumsal ve kültürel etkililiğin zayıflığı yatmaktadır. Özellikle de toplumsal değerlerin aile ve okul gibi kurumlarca çocuklara yeterince aktarılamaması söz konusudur.
Okul çalışanı nedir?
Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda, eğitim ve öğretim kadrosu dışında büro hizmetlerini sunan personelin yanı sıra yaşamsal hizmetleri sunan temizlik, güvenlik, varsa yemek hizmetleri ve teknik hizmetleri sunan personel bulunmaktadır.

Okul ve öğrenci işlerinden sorumlu kişiye ne denir?​

Sınıf öğretmeni: Öğrencilerin eğitim ve öğretiminden sorumlu kişilerdir. Her öğretmen bir sınıftan sorumludur ve o sınıfın sınıf öğretmeni olur.
Kontrol kuramı nedir?
Kontrol kuramı nasıl ve neden davrandığımızı açıklar (Glasser, N., 1989). Yani bireylere, kontrol edebileceğimiz tek davranışın kendimizinki olduğunu, çevremizdeki olayları kontrol etmenin tek yolunun kendi davranışlarımızı kontrol etmekten geçtiğini öğretirler (Glasser, 1989 a).
Kontrol Teorisi kimin?
Kontrol Teorisi | Yusuf Bülbül.

Okullarda doğalgaz tasarrufu nasıl yapılır?​

Doğalgaz, odun, kömür gibi yakıtları verimli kullanmak için okul kapanış saatlerinde dereceleri düşürülmeli ya da kapatılmalıdır. Güneşli günlerde, güneş ışığından yararlanmak için perdeler ve pencereler açılarak tasarruf sağlanabilir.
Okul yönetiminde kimler vardır?
Bunlar okulda çalışan yöneticiler, öğretmenler, yardımcı personel ve öğrencilerdir.

Geri