AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Okullarin son durumu ne?

Editör

Yeni Üye

Okulların son durumu ne?​

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim düzeyindeki yaklaşık 18 milyon öğrenci, 8 Nisan cuma günü başladı. Öğrencilerin dinlenme şansı yakaladığı ara tatil hafta sonları ile birlikte 9 gün sürecek. İkinci dönemin son ders zili ise 17 Haziran Cuma günü çalacak ve 2021-2022 eğitim öğretim dönemi tamamlanacak.

Okullar neden tatil edildi?​

Okullar neden tatil edildi?
Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı, birçok ilde…Okullar tatil edildi. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde son dakika kararı verildi. Valilikler tek tek açıkladı. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde yarın eğitim yapılmayacak.

2022 de okullar ne zaman açılacak?​

2022 de okullar ne zaman açılacak?
2022-2023 eğitim ve öğretim yılı, 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacak.

Okula saat kaçta gideceğiz?​

Sabahçı ve öğlenci sisteminin uygulandığı okullarda sabahçı olanların ilk ders zili 07:30-08:00 arası çalıyor. Öğlenci öğrenciler ise 12.30 ila 13.30 arası sıralarında yer almış oluyor. Ancak tam gün eğitim alan okullarda ise ders başlangıç saati 09.00 olarak biliniyor.

Son Dakika Haberleri okullar açılacak mı?​

Son Dakika Haberleri okullar açılacak mı?
Milli Eğitim Bakanlığı yanıtladı 6 Eylül Pazartesi günü okullar yüz yüze eğitimle açılacak. Temmuz ayında başlayan yaz tatili sonrası ilkokul, ortaokul ve liselerde okullar uzun süre sonra yüz yüze başlayacak.

Okullar hafta sonu tatil olmayacak mı?​

Okullar hafta sonu tatil olmayacak mı?
Milli Eğitim Bakanı Özer’den ‘Okullar tatil olacak mı? ‘ sorusuna yanıt. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrencilerin “Okullar tatil olacak mı?” sorusuna, “Okullar tatil olmayacak.” diye yanıt verdi.
2022 okullar ne zaman açılacak yaz tatili?​
BU EĞİTİM YILI NE ZAMAN BİTECEK? İkinci dönem, 07 Şubat 2022 Pazartesi günü başladı ve 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erdi. Öğrenciler bu tarihten itibaren yaz tatiline girecekler.

Okullar saat kaçta açiliyor 2022?​

Okullar saat kaçta açiliyor 2022?
Yarıyıl tatilinin 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanmasının ardından öğrenci ve öğretmenler 7 Şubat Pazartesi günü yeniden okullarda olacak. OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? Okullar 7 Şubat Pazartesi günü yeniden açılacak. 15 tatil 4 Şubat tarihinde sona erecek.

Türkiye okulları tatil mi?​

Türkiye okulları tatil mi?
‘ sorusuna Milli Eğitim Bakanı Özer’den yanıt. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrencilerin “Okullar tatil olacak mı?” sorusuna, “Okullar tatil olmayacak.” diye yanıt verdi.

2022 okullar tatil olacak mı?​

Birinci dönem 21 Ocak 2022 tarihinde sona erecek. Sömestre tatili hafta sonlarıyla birlikte 16 gün olacak ve ikinci dönem 7 Şubat 2022 tarihinde başlayacak. İkinci ara tatil (İlkbahar ara tatili) 11-15 Nisan 2022 arasında verilecek.

2 dönem okullar ne zaman açılacak?​

2 dönem okullar ne zaman açılacak?
Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim düzeyindeki yaklaşık 18 milyon öğrenci, ikinci ara tatile çıktı. 6 Eylül 2021’de yüz yüze başlatılan 2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci ara tatiline giren öğrenciler 9 gün tatil fırsatı elde etti. Ara tatil 17 Nisan’da sona erecek, 18 Nisan’da okullar açılacak.

Son Dakika Haber okullar ne zaman kapanacak?​

Son Dakika Haber okullar ne zaman kapanacak?
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayınlanan eğitim takvimine göre, 7 Şubat 2022 Pazartesi günü başlayan ikinci dönem, 17 Haziran 2022 Cuma günü son bulacak. 2021-2022 eğitim yılı 17 Haziran günü bitmiş olacak.

E okul neden açılmıyor Son Dakika?​

Son birkaç saattir e okula erişilemiyor. Bunun sebebi e okul sisteminin oldukça yoğun olmasıdır. E okul sisteminin barındığı sunucular çok gelişmiş sisteme sahip olsa da aynı anda milyonlarca kişinin sisteme giriş yapması geçici olarak e okul çöktü mü şeklinde düşünülüyor.

Son dakika haberler 15 tatil uzuyor mu?​

Son dakika haberler 15 tatil uzuyor mu?
Koronavirüs pandemisinde öne çıkan konulardan olan “yarıyıl tatili uzayacak mı? sorusuna yanıt veren Milli Eğitim Bakanı Özer, yarıyıl tatilinin uzatılmasının gündemde olmadığını söyledi. MEB 2021-2022 takvimine göre yarıyıl tatili şubat ayında sona erecek.

E okul uygulaması neden açılmıyor?​

E okul uygulaması neden açılmıyor?
E okul vbs ye neden giremiyorum? Son birkaç saattir e okula erişilemiyor. Bunun sebebi e okul sisteminin oldukça yoğun olmasıdır. E okul sisteminin barındığı sunucular çok gelişmiş sisteme sahip olsa da aynı anda milyonlarca kişinin sisteme giriş yapması geçici olarak e okul çöktü mü şeklinde düşünülüyor.
15 tatil ne zaman bitiyor 2022 Son Dakika?​
OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? Yarıyıl tatili 21 Ocak tarihinde başladı ve 6 Şubat’a kadar devam edecek. Öğrenciler 7 Şubat Pazartesi günü ders başı yapacak. Yıl sonu karneleri 17 Haziran 2022’de dağıtılacak.

15 Tatile Kaç Gün Kaldı 2022?​

15 Tatile Kaç Gün Kaldı 2022?
Bugün yani 21 Ocak 2022 Cuma günü başlayan yarıyıl tatilinin 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanmasının ardından öğrenci ve öğretmenler 7 Şubat Pazartesi günü yeniden okullarda olacak. Öğrenciler ikinci dönemdeki ara tatili ise 11 Nisan-15 Nisan 2022’de yapacak. İkinci dönem 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecek.

Okulların son durumuyla ilgili paylaşımlarınızı inceledim. Öğrencilerin eğitim-öğretim süreçleri ve tatil dönemleri hakkında detaylı bilgiler verilmiş. Okulların neden tatil edildiği, ne zaman açılacağı, saat kaçta başlayacağı gibi konulara açıklık getirilmiş. Ayrıca e-okul sisteminde yaşanan erişim sorunları ve 15 tatil süresi ile ilgili bilgiler de paylaşılmış.

Eğitim ve öğretim sürecinde, öğrencilerin ve velilerin bu tür bilgilere erişebilmesi önemlidir. Eğitim takvimi hakkında doğru ve güncel bilgilere sahip olmak, öğrencilerin ve ailelerin planlamalarını yapmalarına yardımcı olabilir. Sorularınızı ya da daha fazla detay eklemek istediğiniz konuları belirtirseniz size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Geri