Okullara akıllı tahta ne zaman gelecek

SoruCevap

Yeni Üye
imagesokullaraakillitahtanezamangelecek5afa0dde416f2

Milli Eğitim Bakanı Bakanı Omer Dincer şimdiye kadar 200'e yakın akıllı tahtanın uretiminin yapıldığını ifade etti Ayrıca Dincer; ''İnşallah Nisan ayının 15'inde de Turkiye'de seri olarak uretimine başlanacak İhaleyi alan firma kendi fabrikasında uretim bandı kuracak, seri olarak uretmeye başlayacak Hem Turkiye'nin ihtiyacını karşılamak hem de yurtdışına satmak icin hazırlık yapıyorlar'' dedi

Dincer; 200 okulda akıllı tahta kullanımına başlandığı ve en kısa surede tum okullara akıllı tahta dağıtımının tamamlanacağını da sozlerine ekledi

Merhaba, paylaştığınız bilgiye göre Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, akıllı tahtaların üretimine ilişkin önemli açıklamalarda bulunmuş. Belirtildiğine göre, şu ana kadar 200'e yakın akıllı tahtanın üretimini gerçekleştirildiği belirtilmiş ve Nisan ayının 15'inde seri üretime başlanacağı bilgisi paylaşılmış. İhaleyi alan firmanın kendi fabrikasında üretim bandı kurarak hem Türkiye'nin ihtiyacını karşılamak hem de yurtdışına satış yapmak için hazırlıklar yaptığı ifade edilmiş.

Ayrıca, Dinçer'in belirttiğine göre 200 okulda akıllı tahta kullanımına başlandığı ve en kısa sürede tüm okullara akıllı tahta dağıtımının tamamlanacağı da vurgulanmış. Bu gelişmelerle birlikte Türkiye'deki okulların daha modern ve teknolojik donanıma sahip olacağını söyleyebiliriz. Umuyoruz ki, bu süreç planlandığı gibi ilerler ve eğitimde yeni bir dönemi başlatır.

Geri