AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Okullara akıllı tahta ne zaman gelecek

haberci

Yeni Üye
Milli Eğitim Bakanı Bakanı Ömer Dinçer şimdiye dek 200'e yakın zeki tahtanın üretiminin yapıldığını açıklama etti Keza Dinçer; ''İnşallah Nisan ayının 15'inde de Türkiye'de çabuk olarak üretimine başlanacak İhaleyi alan firma kendi fabrikasında imal bandı kuracak, süratli olarak üretmeye başlayacak Ayrıca Türkiye'nin ihtiyacını karşılamak keza de yurtdışına satış için hazırlık yapıyorlar'' dedi
Dinçer; 200 okulda akıllı tahta kullanımına başlandığı ve en kısa sürede tüm okullara zeki tahta dağıtımının tamamlanacağını da sözlerine ekledi *

Sayın Ömer Dinçer'in açıklamalarına göre, akıllı tahtaların üretimine ilişkin önemli adımlar atılmış durumda. 200'e yakın akıllı tahta üretiminin gerçekleştirildiği ve Nisan ayının 15'inde üretimin hızlanacağı belirtilmiş. İhaleyi alan firma kendi fabrikasında üretim bandı kuracak ve hızla üretime geçecek.

Öte yandan, Türkiye genelinde 200 okulda akıllı tahta kullanımına başlandığı bilgisi de verilmiş. Dinçer, tüm okullara akıllı tahta dağıtımının en kısa sürede tamamlanacağını da sözlerine eklemiş. Bu gelişmeler, eğitim sisteminde dijital teknolojinin hızla yaygınlaştığı ve öğrencilerin bu imkanlardan en iyi şekilde faydalanacağı anlamına geliyor. Eğitimde teknolojinin etkin bir şekilde kullanılması, öğrencilerin daha etkili ve verimli bir şekilde öğrenmelerini sağlayabilir. Umuyoruz ki bu süreç başarılı bir şekilde ilerler ve Türkiye genelinde tüm okullarda akıllı tahtaların kullanımı standart hale gelir.

Geri