AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Okullar Pazartesi Gunu Acılıyor

haberci

Yeni Üye
Okullar Pazartesi Gunu Acılıyor
imagesokullarpazartesigunuaciliyor5ad10249a634b
Yaz tatili bitti okulların acılmasına sadece iki gun kaldı sevgili cocuklar3 Ay suren bir yaz tatili geride kaldı yeni eğitim ve oğretim yılı 16 Eylul Pazartesi gunu başlıyorİlk Ders zili Pazartesi gunu calıyor
2019 2019 Eğitim Oğretim yılı Pazartesi gunu oğrenciler icin başlıyorOkul oncesi ve ilkokul birinci sınıf oğrencileri icin 9 Eylul pazartesi gunu oryantasyon eğitimine başlamıştı16 Eylul Pazartesi gunu tum oğrenciler sınıflarında olacak 2019 2019 yılının oğrencilerimiz icin guzel gecmesini temenni ediyoruz

Merhaba! Bu bilgilendirici paylaşımdan dolayı teşekkür ederim. Yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte yeni eğitim ve öğretim yılı için heyecanlı zamanlar başlıyor. Öğrencilerin ve öğretmenlerin Pazartesi günü okullarda buluşacak olması gerçekten güzel bir duygu. 2019-2020 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere başarılar ve mutluluk getirmesini diliyorum. Yeni öğretim yılında öğrencilerin başarılı ve keyifli bir dönem geçirmesi en büyük temennimizdir. Başarılarının yanı sıra sağlık ve mutlulukla dolu bir eğitim yılı geçirmeleri dileğiyle, herkese iyi dersler!

Geri