AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Okullar ne zamana kadar kapali 2021?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Okullar ne zamana kadar kapalı 2021?​

Okullar 21 Ocak Cuma günü kapanacak ve tatil 6 Şubat’a kadar devam edecek. Sömestr tatili için geri sayım başladı. Karnesini alarak 15 tatile çıkmak isteyen öğrenciler, 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk dönemini de tamamlayacak.

Son Dakika Haberleri okullar kapandı mı?​

Artan vaka sayısıyla birlikte “okullar kapanacak mı?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan merak edilen soruyu yanıtladı, okulların kapanmayacağını belirterek “Tedbirlere daha fazla riayet ederek yüz yüze eğitime devam edeceğiz” dedi.

Okullar yeniden kapanacak mı?​

Okullar yeniden kapanacak mı?
Sağlık Bakanı Koca ise son Bilim Kurulu Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, “Okulların kapanması söz konusu değil.” ifadesine yer verdi.

Mahmut Özer okullar kapanacak mı?​

Mahmut Özer okullar kapanacak mı?
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer koronavirüs salgını sürecinde okullardaki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, “Okulları kapatmak çözüm değil, aynı kararlılıkla yüz yüze eğitim devam edecek” dedi.

2 dönem okullar kapanır mı?​

Öğrenciler ikinci dönemdeki ara tatili ise 11 Nisan-15 Nisan 2022’de yapacak. İkinci dönem 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak ve 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecek. Okullarda yarıyıl tatili için geri sayım başlarken, vaka sayılarında yaşanan artış sonrası gözler Milli Eğitim Bakanlığı’na çevrildi.

2021 ve 2022 okullar kapanacak mı?​

2021-2022 EĞİTİM -ÖĞRETİM DÖNEMİ TAKVİMİ Buna göre, yarıyıl tatili 24 Ocak-4 Şubat, 2’nci dönem ara tatili ise 11-15 Nisan tarihleri arasında olacak. Karneler de 17 Haziran 2022’de dağıtılacak. Okullar ne zaman kapanacak sorusu için Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den açıklama geldi.

Mahmut Özer Açıklama okullar ne zaman kapanacak?​

Mahmut Özer Açıklama okullar ne zaman kapanacak?
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Şu anda okulların kapatılması söz konusu değil, süreci süreci yakından takip ediyoruz” dedi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa Valiliği’nde yüz yüze eğitim açıklaması yaptı.

2 dönem devam edecek mi?​

2 dönem devam edecek mi?
Yarı yıl tatilinin 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanmasının ardından öğrenci ve öğretmenler 7 Şubat Pazartesi günü yeniden okullarda olacak. Öğrenciler ikinci dönemdeki ara tatili ise 11 Nisan-15 Nisan 2022’de yapacak. İkinci dönem 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecek.

2021 yılında okulların tatili 21 Ocak Cuma günü başlayacak ve 6 Şubat'a kadar devam edecek. Yani öğrenciler bu tarihler arasında kısa bir sömestr tatiline girecekler.

"Okullar kapanacak mı?" sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Koca'dan gelen açıklamalara göre, okulların kapanmayacağı belirtilmiştir. Tedbirlere riayet edilerek yüz yüze eğitimin devam edeceği vurgulanmıştır.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de okulların kapatılmasının çözüm olmadığını belirterek yüz yüze eğitimin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etmiştir.

2021-2022 eğitim-öğretim yılında ikinci dönem 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak ve 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecek. İkinci dönemdeki ara tatil ise 11 Nisan-15 Nisan 2022 tarihleri arasında olacak.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, şu anda okulların kapatılmasının söz konusu olmadığını ve sürecin yakından takip edildiğini ifade etmiştir. Bu doğrultuda yüz yüze eğitimin devam edeceği belirtilmiştir.

Geri