AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Okullar ne zaman açılacak -

haberci

Yeni Üye
2019 yılında okullar ne vakit açılacak
4+4+4 Eğitim yılı ne süre açılacak
20192019 yılı eğitim ve öğretim , 17 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacaktır
Ortaokulların ve Liselerin açılış tarihi 17 Eylül 2019 dir Yalnızca ilkokul birinci sınıfa gidecek öğrenciler uyum sağlamaları için 1 hafta erken açılacak
1 sınıflar 10 Eylül 2019 Pazartesi günü oula başlayacak *

Okulların 2019 yılında açılacağı tarihlerle ilgili detaylı bilgi vermek için teşekkür ederim. 4+4+4 eğitim modeline göre, ilkokul birinci sınıflar genellikle diğer sınıflardan bir hafta önce başlamaktadır. Bu durum, ilkokula yeni başlayacak öğrencilerin uyum sürecine yardımcı olmak amacıyla yapılmaktadır.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılı, genel olarak 17 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacaktır. Ancak ilkokul birinci sınıfa gidecek öğrenciler için uyum sağlamaları amacıyla 1 hafta önce, yani 10 Eylül 2019 Pazartesi günü itibariyle okula başlamaları planlanmaktadır.

Özetle, ilkokul birinci sınıfa gidecek olan öğrenciler 10 Eylül 2019 Pazartesi günü okula başlayacakken, ortaokul ve liseler ise 17 Eylül 2019 Pazartesi günü eğitim ve öğretime başlayacaktır. Bu bilgiler çerçevesinde hazırlıklarınızı yaparak yeni eğitim ve öğretim yılına başlayabilirsiniz. Umarım başarılı ve verimli bir yıl geçirirsiniz.

Geri