Okullar acik kalacak mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Okullar açık kalacak mı?​

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan kritik Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; Okullar açık mı kalacak tartışması da artık sona ermelidir. Okullardaki Yüz Yüze Eğitim öğretim kesinlikle devam edecektir.

2021 de okullar açılacak mı?​

Pandemi nedeniyle uzun süredir uzaktan eğitim ile öğrenim gören öğrenciler yüz yüze eğitim almaya başlayacak. MEB tarafından yayınlanan 2021-2022 yılı eğitim ve öğretim yılı takvimine göre okullar 6 Eylül 2021 tarihinde açılacak.
Okullar açılacak mı kapanacak mı?
2021-2022 EĞİTİM -ÖĞRETİM DÖNEMİ TAKVİMİ Buna göre, yarıyıl tatili 24 Ocak-4 Şubat, 2’nci dönem ara tatili ise 11-15 Nisan tarihleri arasında olacak. Karneler de 17 Haziran 2022’de dağıtılacak. Okullar ne zaman kapanacak sorusu için Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den açıklama geldi.
Okullarda yüzyüze eğitim başlıyor mu?
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı tüm kademe ve tüm sınıf seviyelerinde, 6 Eylül Pazartesi günü Covid-19 tedbirleri alınarak haftada 5 gün yüz yüze eğitim ile başlatılacak.

6 Eylül okullar açılacak mı?​

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 6 Eylül’de tüm kademelerde tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlanacağını belirtti. Buna göre 1-3 Eylül tarihleri arasında okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimi yapılacak.

Bugün okullar açılacak mı?​

Milli Eğitim Bakanlığı yanıtladı 6 Eylül Pazartesi günü okullar yüz yüze eğitimle açılacak. Temmuz ayında başlayan yaz tatili sonrası ilkokul, ortaokul ve liselerde okullar uzun süre sonra yüz yüze başlayacak.
Okullar ne Kapanacak 2022?
OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? İkinci dönem, 07 Şubat 2022 Pazartesi günü başladı ve 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecek. Öğrenciler bu tarihten itibaren yaz tatiline girecekler. İkinci dönem ara tatili, 11 Nisan 2022 Pazartesi günü başladı ve 15 Nisan 2022 Cuma günü sona erdi.
6 Eylül’de okullar yüz yüze açılacak mı?
Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı, “Yüz yüze eğitim kararlılığımız devam ediyor” açıklaması yaptı. Bakan Özer, “Şu an itibariyle yüz yüze eğitime ara verme gündemimizde değil” dedi.

Geri