AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Okullar 6 Eylul de acilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Okullar 6 Eylül de açılır mı?​

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 6 Eylül’de tüm kademelerde tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlanacağını belirtti. Buna göre 1-3 Eylül tarihleri arasında okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimi yapılacak.

Yüz yüze eğitim ne zaman başladı?​

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı tüm kademe ve tüm sınıf seviyelerinde, 6 Eylül Pazartesi günü Covid-19 tedbirleri alınarak haftada 5 gün yüz yüze eğitim ile başlatılacak.
6 Eylül yüz yüze eğitim zorunlu mu?​
YÜZ YÜZE EĞİTİM ZORUNLU MU? 2021-2022 eğitim öğretim yılında planlanmış online eğitim seçeneği bulunmuyor. Bu nedenle tüm kademelerde zorunlu yüz yüze eğitim uygulanacak. Mazereti dolayısıyla yüz yüze eğitime katılamayan öğrenciler için TRT EBA ve EBA platformu aracılığıyla eğitime devam edilecek.

6 Eylül de liseler açılacak mı?​

6 Eylül de liseler açılacak mı?
6 Eylül Pazartesi günü okullar yüz yüze eğitimle açılacak. Temmuz ayında başlayan yaz tatili sonrası ilkokul, ortaokul ve liselerde okullar uzun süre sonra yüz yüze başlayacak.

Hangi okullar yüz yüze eğitime başladı?​

Hangi okullar yüz yüze eğitime başladı?
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), kademeli yüz yüze eğitime geçiş kapsamında Türkiye genelinde ilkokullarda tüm sınıf seviyelerinde, ortaokul 8. ve lise 12. sınıflarda 1 Mart’tan itibaren yüz yüze eğitim başlatılacak. 2020-2021 eğitim öğretim döneminin 25 Ocak 2021’de başlayan yarı yıl tatili, 15 Şubat’ta sona erdi.

Yüz yüze eğitim başladı mı?​

Türkiye genelinde Kovid-19 tedbirleri alınarak tüm hazırlıkların tamamlandığı okullarda bugünden itibaren haftada 5 gün yüz yüze eğitime başlandı.

6 eylül eğitim zorunlu mu?​

* Çocuklarımızın gelişimi, sağlığı ve geleceği için corona virüsüyle birlikte yaşamayı öğrenmek ve yüz yüze eğitime devam etmek zorundayız. * Kıymetli öğretmenlerimiz, değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz; inşallah, 6 Eylül 2021 tarihi itibarıyla tüm kademelerde haftada 5 gün ve yüz yüze eğitime başlıyoruz.

Merhaba! Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in açıklamasına göre, 6 Eylül tarihinde tüm kademelerde tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlanacak. Ancak 1-3 Eylül tarihleri arasında okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimi yapılacağı belirtilmiştir.

Yüz yüze eğitim, 6 Eylül Pazartesi günü Covid-19 tedbirleri alınarak haftada 5 gün olarak planlanmıştır. Öğretim yılı boyunca online eğitim seçeneğinin bulunmaması nedeniyle tüm kademelerde zorunlu olarak yüz yüze eğitim uygulanacak. Mazereti olan öğrenciler için ise TRT EBA ve EBA platformu aracılığıyla eğitim devam edecek.

Okulların açılmasıyla ilgili yapılan açıklamaların detaylarına göre, ilkokul, ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitim 6 Eylül'de başlayacak. Ayrıca, kademeli olarak yüz yüze eğitime geçiş kapsamında ilkokullarda tüm sınıf seviyelerinde, ortaokul 8. ve lise 12. sınıflarda 1 Mart'tan itibaren yüz yüze eğitim başlatılmıştır.

Son olarak, bugünden itibaren Türkiye genelinde Kovid-19 tedbirleri alınarak hazırlıklar tamamlandığı için haftada 5 gün yüz yüze eğitime başlandığı belirtilmiştir. Öğrencilerin ve eğitim camiasının sağlığı için alınan tedbirler ve önlemlerle birlikte eğitim sürecinin devam edeceği vurgulanmıştır.

Geri