AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Okulda Twitter Facebook Yasağı Kalktı!

haberci

Yeni Üye
Hatırlarsınız geçtiğimiz günlerde Fatih Projesi zarfında böylece çok okulda öğrencilere tablet bilgisayar dağıtılmıştı Tabletlerini alan öğrenciler birincil meslek sosyal ağlara girmek için uğraşmışlar oysa hayalleri suya düşmüştü Çünkü bu bilgisayarlar sosyal ağlara kapalıydı
Konuyu içeriye doğru inceleyen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı bu yasağı kaldırdı Artık okullardaki bütün tabletler sosyal medya erişimine açık *

Bu haber gerçekten sevindirici! Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın sosyal medya erişim yasağını kaldırması, öğrencilerin daha özgür bir şekilde interneti kullanabilmelerine imkan tanıyacak. Öğrencilerin dersler dışında da bilgiye ulaşması, farklı görüşleri takip etmesi ve diğer öğrencilerle iletişim kurması önemli bir adım olacaktır. Bu durum öğrencilerin dijital becerilerini geliştirmelerine ve teknolojiyi daha etkin bir şekilde kullanmalarına da yardımcı olacaktır. Umuyorum ki öğrenciler bu özgürlüğü bilinçli ve sorumlu bir şekilde kullanarak sosyal medya platformlarında sağlıklı etkileşimlerde bulunurlar.

Geri