AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Okulda hangi etkinlikler yapilabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Okulda hangi etkinlikler yapılabilir?​

Okulda yapılan genel etkinliklerden bazıları aşağıdaki gibidir.

Eğitim etkinlikleri nelerdir?​

Türkçe, Sanat, Drama, Müzik, Hareket, Oyun, Fen, Matematik, Okuma Yazmaya Hazırlık ve Alan Gezileri şeklindedir. Öğretmen veya çocuklar tarafından yapılandırılmış/ yarı yapılandırılmış/ yapılandırılmamış etkinlikler sınıf içinde yapılabileceği gibi açık havada da yapılabilir.
Okuldaki eğitici etkinlikler nelerdir?
Okulunuzda yapılan eğitsel sosyal veya kültürel etkinlikler
Okulda sosyal etkinlikler nelerdir?
Müze /Örenyeri Gezileri. Tarihi Mekân Gezileri.

Sosyal etkinlikler dersinde neler yapılabilir?​

Sosyal etkinlik dersi, öğrencileri değişik alanlarda, ders içi ve ders dışı uygulamalı çalışmalarla destekleyip, sosyal duyarlılığı olan, çevre ve doğa bilinciyle yoğrulmuş, kültür ve sanat bilinciyle donanmış, üreten ve yenileyen geçmişin değerlerini günümüzle birleştiren bireyler olarak yaşama adım atmalarını …

Eğitsel faaliyetler ne demek?​

Okul içinde ya da dışında düzenlenen, eğitsel bir yönü ya da özelliği bulunan, öğrenciler ile öğretmenleri yakından ilgilendiren etkinlikler. Okullarda ders saatları dışında yapılan ve genellikle ya öğrenci derneği ya da eğitsel kollarca yürütülen çalışmalara verilen ad.
Sosyal Etkinlik dersinde not verilir mi?
Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından; “Ortaöğretim Genel Müdürlüğü internet sayfasında yer alan Haftalık Ders Çizelgeleri ve Program Açıklamaları dokümanına göre Sosyal Etkinlik dersinin notla değerlendirilmemesi gerekmektedir. Bu nedenle ders e-Okul sisteminde not girişlerinde yer almamaktadır.
Sosyal etkinlikler nelerdir?
Sosyal ve Akademik Etkinlikler Yaratıcı Drama, Yabancı Dil Kulüpleri, Akıl Oyunları, Yazar Atölyesi, Satranç vb. çeşitli alanlarda oluşturulan kulüpler öğrencilerin sosyalleşmesine ve belli bir alanda kendilerini geliştirmesine katkı sağlarlar.

Geri