- Konu Yazar
Okul Yaz Kampı nedir?
Bazı ülkelerde yaz aylarında çocuklar veya gençler için yürütülen denetimli programdır. Yaz kampına katılan çocuklar ve ergenler kampçı olarak bilinir. Yaz okulu, bir öğrencinin akademik yıl boyunca tamamlamadığı çalışmaları telafi etmesi için genellikle akademik müfredatın bir parçasıdır.Dershaneler yazın açık mı?
Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) illere gönderdiği 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı çalışma takvimine ilişkin yazıya göre, resmi ve özel eğitim kurumları, 8. ve 12. sınıf öğrencileri ile mezunlara yönelik, 31 Ağustos 2020-6 Haziran 2021 tarihlerinde destekleme ve yetiştirme kursları açabilecek.Kamp Eğitimi Modeli, öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını bir bütün halinde karşılayan, yaz döneminde 09.00-20.10, kış döneminde 09.00-22.00 saatleri arasında öğrencilerin ders dışındaki plânlanmış tüm saatlerini zorunlu olarak denetimli çalışma masalarında geçirdiği, öğrenci koçluğu hizmetinden yararlandığı sistemin adıdır.
Yaz kampı ne kadar sürüyor?
Genelde 7 gün süren ve ücretsiz olarak sunulan gençlik kamplarına başvurularını internet üzerinden de kolaylıkla yapabilirsin.
Ders Çalışma Kampı nedir?
Sınavlara hazırlanan öğrenciler başarılarını artırmak ve ders çalışmayı keyifli hale getirmek için otelimizde kamp yapabilmektedir.
Yazın dershaneler ne zaman başlıyor?
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre; dershaneler ve bazı özel eğitim kurumlarının yüz yüze eğitime geçiş kararı verildi. Bu kapsamda; dershaneler ve özel öğretim kurslarında yüz yüze eğitime 15 Şubat 2021’de başlayacak.Dershane yaz kursları ne zaman başlıyor?
12. Sınıf Öğrencilerimiz için YKS Kursumuz (TYT Kursu – AYT Kursu) 18 Temmuz 2022 Pazartesi Yaz Kampımız ile başlayacak olup, 2023 YKS Sınavına kadar 11 aylık tempolu bir çalışma programı ile devam edecektir. İsteyen öğrencilerimiz sadece okul başlangıcına kadar olan yaz kampımıza katılabilirler.TYT yaz kampı sınavlara hazırlık dönemi için açılmış hızlandırılmış kurslardır. Yeni sınav sisteminin getirdiği yenilikler çerçevesinde çalışmaları verimli ve kusursuz olarak yapılmasını hedeflemekteyiz.
Eğitim kampı ne demek?
Öğrencilerin eğitim ve öğretimlerinin yapıldığı yer.