AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Okul Sporlari sifresi nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Okul Sporları şifresi nasıl alınır?​

1.AŞAMA: Okulların e-mail adresine SGM tarafından otomatik şifre gönderilecektir. Bu şifre ile sisteme giriş yapabilir.www.okulsportal.gsb.gov.tr sitesinden girerek Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığını tıkla. Açılan sayfada sağ yukarıda Okul sporları Bilgi Yönetim Sistemi Bölümünü tıkla.
Okul Sporları görevli kartı nasıl alınır?
1. Okul kullanıcıları “Okul Bilgi Formu” sekmesi altında okulları ile ilgili Spor Bilgi Sisteminde kayıtlı temel bilgileri, taahhüt ettikleri branşları ve yönetici, antrenör bilgilerini görüntüleyebilir ve PDF formatında çıktı alabilirler.

Spor Bilgi Sistemi Nasıl Kullanılır?​

Giriş yapmak istediklerinde sırasıyla “e-Devlet -> Spor Bilgi Sistemi ara -> Uygulamaya Git -> Okul Sporları ekranından sonra aşağıda işaretli “SBS Giriş (Okul Kullanıcısı)” butonunu tıklamaları yeterlidir.
Çocuğumun karnesini nasıl görebilirim?
Öğrencilerimiz ve velileri Test ve ölçüm sonuçlarını; eğitim öğretim yılı tamamlandığında Spor Bilgi Sistemine e-devlet kapısı üzerinden giriş yaparak, “velayetim altında bulunan kişiler” sekmesinden görebilirler.

Spor Bilgi Sistemi Denklik Başvurusu Nasıl Yapılır?​

a- E-Devlet üzerinden giriş yapıldıktan sonra arama butonuna “spor bilgi sistemi” yazıp; spor elemanlarını tıklayarak denklik işlemleri butonundan giriş yapılması gerekmektedir. ( Detaylı anlatım sunumu için tıklayınız. ) b-Transkriptler onaylı olarak E-Devlet sistemine yüklenmesi gerekmektedir.
Spor özgeçmiş belgesi nasıl alınır?
Sportif özgeçmişiniz mevcut demektir. Lisans yılınız olarak özgeçmiş çıkartmak istiyorsanız. Bulunduğunuz il veya ilçenin spor il- ilçe spor müdürlüğüne giderek lisan yılınızın dökümanını Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartınız ile alabilirsiniz.

Okul Lisansı nasıl alınır?​

Okul kullanıcısı, sistemde hiçbir kaydı bulunmayan bir öğrenciye lisans çıkarmak için öncelikle ‘Sporcu-Sporcu İşlemleri- Sporcu Ekle’ kısımlarından öğrenciyi sporcu olarak kaydettikten sonra, ‘Okul sporları Lisansları’ sekmesindeki ‘Yeni Ekle’ bölümünden lisans oluşturabilir.
Lisans için sağlık raporu nasıl alınır?
Spor federasyonlarının faaliyetlerine katılmak üzere “sporcu lisansı” alacak kişiler ile okul spor faaliyetlerine katılmak üzere “sporcu öğrenci lisansı” alacak kişilerin “Sağlık Raporu” alabilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı birimlerden sevk almaları gerekmektedir.

Geri