- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Okul öncesi öğretmenliği hangi dersler var?
Dönem 1Anasınıfı öğretmeni olmak için hangi derslere çalışmalıyız?
Anaokulu öğretmeni olmak için 4 yıllık lisans programını bitirmiş olmanız gerekir. Aynı zamanda, çocuk gelişimi bölümü, ev ekonomisi, okul öncesi öğretmenliği ve Anaokulu öğretmenliği bölümlerinden mezun olmanız gerekir.
Okul öncesi öğretmenliği nasıl bir bölüm?
Okul Öncesi Öğretmenliği bir lisans programıdır ve bölümün amacı belirli yaş aralığındaki çocukların eğitim hayatına başlamadan önce onlara yardımcı olacak, kişisel gelişimlerine destek olacak ve eğitim hayatına hazırlayacak kişileri yetiştirerek sektöre kazandırmaktır.Okul öncesi öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?
Kariyerinde Maaşlar
Okul öncesi öğretmenliği üniversitelerin eğitim fakültelerine bağlıdır. Üniversitelerdeki okul öncesi öğretmenliği bölümünde dört yıllık lisans eğitimi verilmektedir. Bu bölümde verilen dört yıllık eğitimin ardından ise üniversiteden “Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Diploması” ile mezun olunur.
Anasınıfı öğretmeni kaç puan?
Okul öncesi öğretmenliği kaç puan?
Okul öncesi öğretmenliği maaşı ne kadar 2021?Okul Öncesi Öğretmeni maaşı ortalama aylık 6095,25 _TL’dir. En düşük Okul Öncesi Öğretmeni maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 7937,5 _TL’dir.