AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

- Okul Kayıtları Ne Zaman

haberci

Yeni Üye
20192019 eğitim öğretim yılı 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak Bu yıl sınıfa başlayacak çocukların kayıtları haziran ayında, adrese dayalı nüfus sistemine tarafından gerçekleşecek Çocukların kayıtları bulundukları semtteki okullara otomatikman yapılacak Veliler dilekçe için okula başvuru verecek Özel okullarda ise ilk olarak okula başlayacak olan öğrencilerin kayıtları Mayıs Ayında başladı *

Evet, 2019-2020 eğitim öğretim yılı 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Yeni sınıfa başlayacak çocukların kayıtları bu yıl Haziran ayında, adrese dayalı nüfus sistemine göre gerçekleşecek. Kayıtlar, çocukların bulunduğu semt veya bölgedeki okullara otomatik olarak yapılacak. Velilerin ise kayıt sürecinde dilençe vermek için okula başvuru yapmaları gerekecek.

Özel okullarda ise ilk olarak okula başlayacak olan öğrencilerin kayıtları Mayıs ayında başladı. Dolayısıyla özel okullara başvuru yapacak velilerin, belirlenen tarihlerde kayıt işlemlerini tamamlamaları önemli olacaktır. Siz de gerekli evrakları ve belgeleri tamamlayarak çocuğunuzun kaydını zamanında yaptırmayı unutmayın. Herhangi bir sorunuz varsa biz buradayız yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Geri